VMware EMPOWER Online Europe 2023
23-24 травня 2023

" alt="">

Отримайте доступ до найновішого технічного контенту та покращіть навички продажів та маркетингу, що доступні виключно для партнерів, на VMware EMPOWER OnlineEurope. Усе, що вам потрібно – знаходиться в одному місці.
Перегляньте каталог вмісту, щоб ознайомитися з порядком денним цього року та повним списком доступних сесій та скласти індивідуальний порядок денний, починаючи з 9 травня.

На вітальній частині “Ласкаво просимо до EMPOWER: прискорення до розумного хмарного середовища” провідні спеціалісти VMware поділяться тим, як партнери можуть виділятися, залишатися актуальними та конкурувати у той час, коли VMware прискорює перехід до рішень SaaS та підписки.

Візьміть участь у технічних виступах другого дня “Інновації для прискорення партнерів до розумного хмарного середовища”, щоб дізнатися про Життєвий цикл інновацій VMware та унікальні інновації, що впливають на спосіб стимулювання нововведень у вашій організації і як ми разом можемо сприяти формуванню майбутнього.

___________

Ознайомтесь з темами сесій, які будемо розглядати:

 

✔ Платформа для додатків  Створення нових хмарних додатків, модернізація існуючих додатків та робота з інфраструктурою, що обслуговує їх, на будь-якому хмарному середовищі.

✔ Хмарна інфраструктура  Створення єдиного середовища, яке спрощує модернізацію додатків та операції у багатохмарковому середовищі.

✔ Мережеві технології Прискорення роботи сучасних додатків за допомогою віртуалізації мережі та безпеки для WAN, дата-центру та хмари.

Anywhere Workspace – Забезпечення можливості працювати будь-де, в будь-який час.

✔ Безпека – Використання вашої інфраструктури для будь-якого додатку, будь-якої хмари та будь-якого пристрою для забезпечення безпеки на кожному рівні.

✔ Прискорення успіху партнерів  Ознайомлення з новими стимулами та можливостями для підвищення прибутковості вашого бізнесу.

___________

Покращуйте свої навички та розвивайте свій бізнес на новому рівні на VMware EMPOWER Online Europe. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!

Маєте питання? Зв’яжіться з нами обо EMPOWER Team.

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]