Elcore UA підписала партнерську угоду з Axence

" alt="">

Elcore UA – спеціалізований дистриб’ютор ІТ-рішень, оголошує про укладення нової партнерської угоди з компанією Axence, розробником професійних рішень для комплексного управління ІТ-інфраструктурою.  

Об’єднавши зусилля з Axence, ми пропонуємо клієнтам комплексний інструмент управління ІТ і безпеки, призначений для оптимізації вашої мережевої інфраструктури, підвищення безпеки та оптимізації операцій. 

Флагманський продукт компанії Axence nVision® відповідає ключовим потребам ІТ-адміністраторів і спеціалістів із безпеки в області моніторингу мережі та користувачів, інвентаризації обладнання та програмного забезпечення, віддаленої технічної підтримки, захисту даних від витоку та аналізу продуктивності на роботі. Це дозволяє керівництву оптимізувати експлуатаційні витрати будь-якої ІТ-інфраструктури, незалежно від її розміру. Функція онлайн-аудиту забезпечує повне уявлення про зміни в апаратних і програмних конфігураціях на кожній робочій станції, тому фахівці Axence завжди готові провести аудит законності. 

Програмне забезпечення складається з 6 додаткових модулів, які забезпечують організаціям безпечне та стійке цифрове середовище: 

  • Network (Мережа) – контролювання пристроїв, які присутні та працюють у вашій мережі, та отримання інформації про будь-які можливі збої в мережі заздалегідь. 
  • Inventory (Інвентаризація) – повний список встановленого програмного забезпечення завжди під рукою, відстеження ліцензії програм, зберігання та управління всіма ІТ-активами в одному місці. 
  • Users (Користувачі) – запобігання проблемам із безпекою даних компанії та ефективне управління доступом і авторизаціями користувачів. 
  • Helpdesk (Служба підтримки) – керування повідомленнями співробітників і легка відповідь на них, а також швидке надання їм віддаленої допомоги. 
  • Dataguard (Захист даних) – підвищення рівня безпеки у своїй організації за допомогою захисту даних і керування зовнішньою безпекою з єдиної консолі. 
  • Smarttime (Керування часом) – визначення діяльності співробітників і команди, яка забирає найбільше часу, оптимізація ефективності роботи в ключових сферах. 

Кожна частина програмного забезпечення nVision є in-house розробкою, що гарантує оптимальну продуктивність і захист даних. 

nVision пропонує рішення, що відповідають стандартам ISO 27001 і правовим нормам ЄС (NIS2). Він також містить механізми підтримки впровадження Загального регламенту захисту даних (GDPR). 

____________________________

Про компанію Axence

Компанія Axence була заснована в Кракові Гжегожем Олексі в 2005 році та має майже два десятиліття підтвердженого успіху, завоювавши понад 3,5 тисячі клієнтів по всьому світу. 

  • 10 Golden Bits та ряд інших галузевих нагород, 
  • Рішення року по Microsoft CEE Contest, 
  • 10/10 в тесті журналу IT Professional, 
  • Продукт року журналу IT Professional – послідовні нагороди в 2012 – 2022 роках, 
  • Технічна підтримка на найвищому світовому рівні. 

https://axence.net/en/ 

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]