Elcore UA оголошує про партнерство з Yaware 

" alt="">

Компанія Elcore UA, провідний IT дистриб’ютор мережевого та серверного обладнання, програмного забезпечення і хмарних сервісів, оголошує про укладення партнерської угоди з компанією Yaware, що проваджує один із найкращих SaaS-сервіс, який не тільки веде облік робочого часу співробітників, а й аналізує ефективність роботи за комп’ютером. Крім SaaS-рішення, компанія пропонує Yaware.TimeTracker Enterprise – локальну версію для великих корпоративних замовників.  

Yaware.TimeTracker – це перший мультиплатформовий сервіс подібного роду, що підтримує всі операційні системи: Windows, Linux, MacOS. Статистику можна також перевіряти і з мобільних пристроїв на базі iOS та Android. 

 

Можливості Yaware.TimeTracker 

  • Автоматичний облік робочого часу. Розуміння того, як персонал розпоряджається часом та скільки годин щодня приділяє роботі, коли бере вихідний чи відпустку. Вся статистика автоматично потрапляє в табель обліку робочого часу, який можна завантажити на комп’ютер для подальшого опрацювання даних. 
  • Аналіз продуктивності. Фіксація реального навантаження на команди з ресурсів, якими персонал користується протягом дня, а не зі слів працівника «я зайнятий». Реальне бачення, чи справді є потреба у додаткових кадрах та чи варто прокачувати наявну команду.
  • Управління проектами та задачами. Весь обсяг запланованої роботи в одному місці: з термінами, відповідальними за виконання, бюджетом та очікуваним результатом. Закривши проєкт, ви зможете порахувати вартість завдань, години роботи та оцінити наскільки результат окупив витрачені гроші/зусилля. 
  • Особиста статистика. Можливість виховати самомотивований персонал, який не потрібно контролювати. Працівники самостійно можуть аналізувати свою ефективність, блокувати фактори, що відволікають та 100% робочого часу витрачати на досягнення цілей компанії. 
  • Моніторинг дисципліни. Розуміння причин зсуву термінів та зменшення кількості затримок, запізнень, змін дедлайнів та запитів “чи можу я піти раніше сьогодні”. 
  • Багато візуальних діаграм. Потрібно лише кілька хвилин, щоб проаналізувати робочий день працівників. Ви можете бачити робочий час, коли працівник починав та закінчував свою роботу, запізнення тощо.

Об’єднавши зусилля з Elcore UA, Yaware пропонує ефективну систему для моніторингу продуктивності працівників, за допомогою якої клієнти матимуть повну картину робочого дня та зможуть зміцнити дисципліну, оптимізувати роботу своїх співробітників та ефективно керувати з мінімальними зусиллями. 

_______________

Про Yaware 

Компанія була заснована в 2011 році. Вже в 2012 році в системі було зареєстровано 10-тисячного користувача. Сьогодні Yaware.TimeTracker використовують в Україні, Естонії, Польщі, Чехії, США та в багатьох інших країнах. Сервіс переведений на англійську, польську, французську мови та успішно просувається партнерами в цих країнах.

https://yaware.com/ 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]