Темпи зростання доходів Veeam у 8 разів вищі за середні по ринку (25,3% проти 2,9%)

" alt="">

Ринок післяаварійного відновлення та захисту даних у 1-й половині 2021 року: темпи зростання доходів Veeam порівняно з минулим роком виявилися у 8 разів вищими за середні по ринку (25,3% проти 2,9%)

Незважаючи на складнощі, з якими всі ми зіткнулися за останні два роки, клієнти, як і раніше, залишаються для Veeam пріоритетом номер один. Ми тісно співпрацюємо з партнерами, щоб досягти нашої мети: забезпечити сучасний захист даних, ставши найнадійнішим постачальником рішень для резервного копіювання та відновлення даних, а також управління ними. Замовники віддають перевагу рішенням Veeam для захисту одного з найцінніших активів даних.

Наші команди по всьому світу активно працювали, щоб надати замовникам саме ті інструменти, які їм потрібні для захисту даних, адаптації до мінливої ​​ситуації та успіху в бізнесі. І, як показує нещодавно опублікований звіт IDC Tracker, ми вибрали правильну стратегію.

У 1-й половині 2021 року Veeam продемонстрував найвищі темпи зростання доходів на світовому ринку рішень для реплікації та захисту даних у порівнянні з минулим роком (+25,3%) серед п’яти провідних постачальників, решти постачальників і в цілому по ринку. Зростання доходів Veeam більш ніж удвічі перевищило показники найближчого конкурента. У поточних умовах це серйозний успіх, і я щасливий, що нашій команді як співробітникам компанії, так і всім нашим партнерам вдалося досягти такого результату. У 2-ій половині 2020 року Veeam став постачальником №2 у світі за обсягом загального доходу, показавши зростання порівняно з попереднім роком, що більш ніж на 17,5% перевищує середні темпи по ринку. У 1-й половині 2021 року ми ще більше зміцнили свої позиції. Ми не знижуємо темпу – навпаки, ми швидко наближаємося до 1-го місця у світовому рейтингу.

IDC Semi-Annual Software Tracker: реплікація та захист даних

Зміна темпів зростання: 5 найкращих компаній, 1-а половина 2021 року, по всьому світу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За даними IDC за 1-у половину 2021 року, наші підрозділи в регіоні Європа, Близький Схід та Африка, а також у Латинській Америці зміцнили свої позиції як №1 на ринку реплікації та захисту даних щодо сукупного зростання доходів та частки ринку серед п’яти найбільших постачальників . Вітаємо команди EMEA та LATAM з черговою перемогою! В інших регіонах ми також досягли значних успіхів: в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та Північній Америці ми обійшли конкурентів і збільшили частку ринку. Відмінна робота!

Але ми не збираємось на цьому зупинятися. У ході нещодавно конференції VeeamON Update ми оголосили про розширення можливостей резервного копіювання для SaaS-рішень завдяки майбутньому релізу Veeam Backup for Salesforce. В основі корпоративної стратегії Veeam незмінно лежить прагнення вивести на ринок надійне, гнучке та зручне у роботі рішення. Ми хочемо, щоб наші замовники були впевнені, що їхній бізнес надійно захищений завдяки можливостям автоматизованого резервного копіювання та швидкого відновлення.

Перед нами відкриваються широкі перспективи, але поки що хочу просто подякувати всім нашим замовникам, кількість яких перевищує 400 000, а також партнерів і співробітників Veeam за їх незмінну підтримку та зусилля, які допомогли нам досягти успіху.

(c) Прес-реліз «Veeam»

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]