Навчання Nutanix Cloud Manager Self-Service v6.5 + безкоштовний бета-іспит

" alt="">

Є бажання підвищити свої навички у роботі з Nutanix X-Play і Nutanix Cloud Manager (NCM) (раніше Nutanix Calm)? Вже доступний оновлений навчальний курс та можливість безкоштовно скласти сертифікаційний бета-іспит! 

Nutanix оновили навчальний курс Nutanix Multicloud Automation Administration (NMCAA) до версії 6.5. Цей курс навчить вас навичкам, необхідним для встановлення, налаштування, експлуатації та керування Nutanix X-Play і NCM Self-Service.

У цьому курсі ви вивчатимете низку тем, зокрема:

  • Як виконати безкодову автоматизацію завдань за допомогою X-Play і його галереї дій та добірок
  • Що таке самообслуговування NCM, як його встановити та налаштувати, а також як використовувати Marketplace для запуску схем і збірників програм
  • Як створити креслення з однією та кількома віртуальними машинами та як опублікувати їх на Marketplace для використання
  • Як керувати програмою
  • Як визначити проблеми з NCM Self Service і X-Play

Цей курс доступний у двох варіантах:

  • Під керівництвом інструктора:

    дводенна віртуальна сесія з експертом-інструктором Nutanix, що включає безкоштовний ваучер на іспит NCP-MCA.

  • Онлайн:

    безкоштовний 12-годинний онлайн-курс для самостійного навчання

 

 


 

Можливість скласти бета-сертифікаційний іспит 

Разом із цим оновленням курсу також доступна обмежена за часом пропозиція для складання бета-версії сертифікаційного іспиту Nutanix Certified Professional – Multicloud Automation (NCP-MCA) v6.5

  • Бета-іспит NCP-MCA v6.5 оцінює ваші знання принципів та можливостей автоматизації, вбудованих у платформу Nutanix.

Бета-версія іспиту NCP-MCA v6.5 відкрита для безкоштовного тестування! Як бета-тестер ви отримуєте безкоштовний ранній доступ до іспиту та допомагаєте Nutanix вдосконалити фінальну версію.

Ви можете скласти іспит дистанційно або особисто в обраних тестових центрах. Не чекайте, ця пропозиція доступна лише для перших 250 учасників і діє до 10 вересня 2023 року.

Зацікавлені в участі? 

По-перше, ми рекомендуємо вам пройти курс >> NMCAA .

Тоді ви можете >> зареєструватися на бета-іспит тут, використовуючи код знижки NCPMCA65BETA  під час оформлення замовлення.

Обов’язково прочитайте >> Посібник із плану іспитущоб дізнатися більше про іспит, зокрема цілі та додаткові посилання, що допоможуть вам підготуватися.

 

Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати необхідну консультаційну та технічну допомогу >>

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]