Безкоштовний тест безпеки електронної пошти ImmuniWeb Community Edition

" alt="">

Виконуючи близько 200 000 щоденних сканувань, безкоштовне видання ImmuniWeb Community Edition тепер включає в себе онлайн-тест для швидкої перевірки безпеки, конфіденційності та відповідності серверів електронної пошти.

Відповідно до останнього звіту Trend Micro, складність і обсяг фішингових та інших атак, націлених на корпоративну електронну пошту, різко зросли у 2023 році. Тоді як у звіті Proofpoint підкреслюється, що фінансовий збиток від фішингових атак майже подвоївся порівняно з минулим роком.

За внутрішньою статистикою ImmuniWeb, на основі відзначеного нагородами рішення ImmuniWeb® Discovery, яке має спеціальні можливості для виявлення та подальшого блокування фішингових веб-сайтів законними засобами, середня кількість таких веб-сайтів, націлених на клієнтів з понад 50 країн, зросла на 59 % порівняно з тим самим періодом 2022 року.

У відповідь на кібер загрози, що швидко розвиваються, і нові виклики безпеці електронної пошти, ImmuniWeb представляє безкоштовний тест безпеки електронної пошти, який є шостою версією онлайн-тесту ImmuniWeb® Community Edition.

 

 

Безкоштовний онлайн-інструмент дозволяє кожному швидко:

  • Перевірити безпеку сервера електронної пошти та відповідність найкращим практикам
  • Перевірити шифрування сервера електронної пошти
  • Виявити різноманітні некоректні налаштування DNS, які послаблюють безпеку електронної пошти
  • Знайти “зламані” облікові дані, які можуть надати доступ до облікових записів електронної пошти
  • Виявити триваючі кампанії фішингу та сквотінгу, націлені на ваших користувачів
  • Визначити присутність вашого сервера електронної пошти в різних чорних списках і списках спаму

Новий тест значно вдосконалює ImmuniWeb® Community Edition, який використовують тисячі малих і середніх підприємств, шкіл і університетів, некомерційних організацій і малих муніципальних органів влади, що не можуть дозволити собі інвестувати в рішення кібербезпеки на рівні підприємства, однак їм все ще потрібно створити належний рівень кібербезпеки, конфіденційності та відповідності.


ImuniWeb® Community Edition: Тест безпеки електронної пошти

 

 

 

За детальною інформацією звертайтесь у зручний для вас час

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]