Трансляція Євробачення – 2022.
ТРК Суспільне розгонула її за допомогою Amazon Web Services

" alt="">

Під час проведення трансляції Пісенного конкурсу Євробачення – 2022 у надзвичайно складних умовах телерадіокомпанія Суспільне прийняла рішення забезпечити безперешкодний перегляд конкурсу для українців, які були вимушені перебувати на той час в інших країнах в Європи.

З метою швидкого розгортання необхідних ресурсів були задіяні потужності #AWS, у тому числі спеціалізовані сервіси для обробки медіа:

  • AWS Elemental MediaConnect – для доставки стримів Суспільного в хмару AWS
  • AWS Elemental MediaConvert – для конвертації «наживо», зокрема в різні формати під різні платформи
  • AWS Elemental MediaLive – для розповсюдження стримів до різних платформ, у тому числі до плеєра, хостинг якого забезпечувався на віртуальних машинах у хмарі AWS
  • Amazon CloudFront – для розповсюдження відеостріму
  • AWS Shield сервіс – забезпечив безпеку від DDoS-атак

Узагальнена статистика переглядів фіналу Євробачення-2022 також забезпечена сервісами #AmazonWebServices: 273 700 переглядів фіналу, 79 000 переглядів одночасно під час виступу гурту «Kalush Orchestra».

Упевнені, що бездоганна з технічної точки зору трансляція, забезпечена сервісами компанії Amazon, стала однією зі складових частин перемоги гурту Kalush Orchestra, який представляв Україну на Євробаченні-2022.

Зі свого боку компанія Elcore зробила усе можливе, для того, щоб забезпечити плідну співпрацю і використання сервісів AWS для досягнення поставленої мети.

А наші спеціалісти завжди готові надати вичерпні консультації та допомогти у розгортанні хмарних сервісів

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]