Elcore підписала дистриб’юторську угоду з компанією Hillstone Networks

" alt="">

Компанія Elcore, спеціалізований дистриб’ютор ІТ-рішень, оголосила про укладання партнерської угоди з компанією Hillstone Networks – надійним лідером у галузі кібербезпеки, що пропонує захист критично важливих активів та інфраструктури підприємств – від периферії до хмари, незалежно від місця розташування робочого навантаження.

Integrative Cyber Security – це цілісний підхід компанії Hillstone Networks, що забезпечує інтеграцію безлічі рішень та технологій в єдину централізовано керовану платформу. Це допомагає керівникам CISO підвищити кіберстійкість організацій та забезпечити безперервність бізнесу, незважаючи на завдання, що стоять перед ними. Інтеграційні рішення Hillstone в галузі кібербезпеки від технологій до рішень, їх доставки та функціональності, різних вендорів та платформ – забезпечують охоплення, контроль та консолідацію для безпеки цифрової трансформації у глобальному масштабі.

Весь набір рішень Hillstone у галузі кібербезпеки, визнаний одним з лідерів “Магічного квадранту” Gartner для мережевих фаєрволів, використовується у багатьох найскладніших технологічних середовищах світу.

Маючи репутацію “безпеки, що працює”, компанія Hillstone пропонує комплексний набір продуктів, що включає NGFW, системи виявлення порушень, SD-WAN, а також системи захисту віртуальних машин та хмарного середовища. Передові рішення Hillstone використовують технології AI/ML та легко інтегруються у системи SecOps, що дозволяє CISO бути впевненими у тому, що їхні підприємства надійно захищені.

«Поява Hillstone посилює дистриб’юторський портфель рішень з кібербезпеки Elcore і дозволяє запропонувати українським замовникам обладнання та експертизу одного із лідерів інформаційної безпеки, якому довіряють провідні світові компанії», – ділиться Євгеній Погребняк, директор Елкор УА.

Поєднавши зусилля з Elcore, Hillstone пропонує замовникам рішення для забезпечення безпеки мережі, зниження загроз та захисту робочих навантажень у будь-якому місці.

 

____________________________

Про компанію Hillstone Networks

Заснована в 2006 році ветеранами компанії NetScreen, компанія Hillstone Networks є провідним новатором у галузі кібербезпеки. Інноваційні рішення компанії Hillstone, визнані одним з лідерів у “магічному квадранті” Gartner для мережевих брандмауерів, розвиваються відповідно до ландшафту загроз, що швидко змінюються, включаючи перший брандмауер зі штучним інтелектом у 2014 році, і розширюють ці можливості в нових продуктах, таких як передові платформи NDR та XDR. Запатентована інноваційна архітектура безпеки, включаючи один із перших багатоядерних міжмережевих екранів, а також повністю розподілена архітектура міжмережевого екрану та дворежимний міжмережевий екран для резервованих центрів обробки даних зробила компанію Hillstone надійним партнером та лідером галузі. Компанія Hillstone Networks, якій довіряють понад 26 000 клієнтів у 60+ країнах, включаючи понад 100 клієнтів зі списку Fortune 500, забезпечує широту та глибину захисту від кордонів до хмари для будь-яких робочих навантажень, захищаючи від багаторівневих та багатоступеневих кібератак.

https://www.hillstonenet.com/

 

 

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]