Elcore розширює партнерство з AWS в Туреччині, стаючи офіційним AWS Solution Provider

" alt="">

Elcore та Amazon Web Services (AWS) оголошують про початок партнерства в Туреччині, підтверджуючи офіційний статус AWS Solution Provider. 

Elcore, провідний ІТ-дистриб’ютор та постачальник хмарних рішень, радий оголосити про розширення співпраці з AWS та отримання статусу AWS Solution Provider на турецькому ринку. Цей офіційний статус підтверджує високий рівень компетентності та дозволяє Elcore пропонувати повний спектр передових хмарних сервісів AWS в Туреччині. 

“Цілеспрямований шлях до розширення нашого бізнесу на турецькому ринку в рамках партнерства з AWS зайняв у нас 2 роки. Протягом цього часу ми здобули величезний досвід та знання, які ми зараз готові застосувати в інтересах наших партнерів та клієнтів в Туреччині. Сьогодні ми з гордістю оголошуємо, що стали офіційним партнером AWS в Туреччині. Ми готові пропонувати передові хмарні рішення, які допоможуть турецьким компаніям досягти нових успіхів та вдосконалити свої бізнес-процеси.” – Євген Погребняк, керівник хмарного напрямку в Elcore. 

Elcore з гордістю розширює своє партнерство з AWS, готуючись надати турецьким компаніям всі переваги та інноваційні рішення, які очікуються від офіційного AWS Solution Provider. Враховуючи зростання попиту на хмарні технології, Elcore з командою більш ніж 20 сертифікованих бізнес-консультантів та 9 акредитованих технічних спеціалістів AWS, готова підтримувати клієнтів у різних галузях, включаючи фінансову сферу, стартапи, роздрібні мережі та електронну комерцію. 

Олександр Фомін, керівник напряму продажів AWS в Elcore, додає: Вихід в нову країну це завжди виклик і вимога зробити крок вперед у розвітку цінності послуг які ми пропонуємо. Хмарні сервіси у Тупеччині вже використовуются досить потужно і ми маємо мету зайняти своє впевнене місце на цьому просторі завдяки компетенціям то досвіду нашої технічної команди а також швидкості та якості у супроводі клієнтів щодо оптимального та ефективного використання хмарних сервісів AWS. 

Elcore надає широкий спектр послуг, включаючи міграцію та оптимізацію ІТ-інфраструктури, оптимізацію витрат у хмарі, забезпечення безпеки, модернізацію додатків, навчання та підтримку роботи сервісів AWS. Компанія допомагає клієнтам успішно реалізовувати проєкти в різних галузях, включаючи фінанси, стартапи, роздрібні мережі та електронну комерцію. Це дозволяє клієнтам Elcore зосередитися на своєму основному бізнесі. 

Elcore, з досвідом роботи з більш ніж 200 клієнтами та партнерами в різних країнах, розширює свою діяльність в Туреччині, щоб підтримати ростущий ринок хмарних рішень що стрімко зростає. Отримання офіційного статусу AWS Solution Provider підтверджує позицію Elcore як надійного та компетентного партнера, здатного надати передові хмарні рішення для турецького бізнесу. 

 

Контактна інформація: 

Ім’я: Олександр Фомін 

Посада: керівник напряму продажів AWS в Elcore 

Електронна адреса: o.fomin@elcoregroup.com 

Телефон: +380505722138  

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]