Кол-центр з кишені?

" alt="">

Як ви поставитеся до рішення обслуговування клієнтів за допомогою АІ, який розуміє, взаємодіє та говорить?

Рішення, що зможе звільнити агентів-людей, щоб вони могли зосередитися на складніших задачах, надаючи їм інформацію про робочі процеси в режимі реального часу та покрокові інструкції.

Таке рішення, яке б забезпечило реалістичну взаємодію з клієнтами та підтримку точних багаторазових розмов, може бути створене за допомогою технологій глибокого навчання на базі Google Assistant. Використання аналітики та звіти дають можливість розкрити ключові фактори, виявити мотиви, що спонукають до дзвінків, а також настрої клієнтів та багато іншого.

Цікаво? Давайте докладніше.

Знайомтеся.

Віртуальний агент на базі Dialogflow CX

Dialogflow CX  дозволяє корпоративним клієнтам за лічені хвилини створювати передові віртуальні агенти. Вони легко перемикаються між темами, обробляють додаткові питання та працюють по кількох каналах 24/7, зводячи до мінімуму втручання живих агентів.

Інтуїтивно зрозумілий конструктор візуального потоку дозволяє за допомогою перетягування легко створювати та підтримувати складні діалоги. Приєднуйтесь до більш ніж 1,5 мільйонів розробників, які використовують Dialogflow .

Агент Асистент

Agent Assist забезпечує агентам постійну підтримку під час їх дзвінків та чатів, визначаючи наміри та надаючи покрокову допомогу в режимі реального часу.

Інсайти

CCAI Insights використовує обробку природної мови для визначення драйверів дзвінків та настроїв, що допомагає менеджерам контакт-центрів бути в курсі процесів взаємодії з клієнтами та покращувати результати дзвінків.

Платформа штучного інтелекту контакт-центру

Платформа штучного інтелекту для контакт-центрів є повноцінною хмарною платформою для підтримки багатоканального зв’язку між клієнтами та агентами, оптимізованої для епохи смартфонів.

Омніканальна реалізація

Створіть один раз і розгортайте скрізь у контакт-центрах і цифрових каналах. Безперешкодно інтегруйте своїх агентів на різних платформах, включаючи Інтернет, мобільні пристрої та месенджери (WhatsApp, Telegram, Facebook, у додатку банку, на сайті банку та телефонному каналі), а також з партнерами по телефонії, такими як Genesys, Avaya та Cisco.

 

Докладніше на >> прикладі використання

З’явились питання? Готові протестувати? – зробіть запит

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]