Стратегічне партнерство Cisco і Nutanix

" alt="">
Cisco і Nutanix створюють глобальне стратегічне партнерство для спрощення гібридної мультихмарної технології та стимулювання трансформації бізнесу

Cisco, лідер у сфері корпоративних мереж і безпеки, і Nutanix, Inc., лідер у сфері гібридних багатохмарних обчислень, оголосили про глобальне стратегічне партнерство з метою прискорення розгортання гібридних багатохмарних обчислень, пропонуючи найповніше в галузі гіперконвергентне рішення для ІТ модернізації та трансформації бізнесу.

Основні цілі партнерства:

  • Глобальне стратегічне партнерство спрямоване на прискорення впровадження клієнтами гібридної мультихмарної технології, сприяння інноваціям і забезпечення бездоганного обслуговування клієнтів.
  • Разом Cisco та Nutanix прагнуть створити найповніше в галузі гібридне хмарне рішення для спрощення операцій клієнтів, максимальної відмовостійкості та прискорення трансформації ІТ.
  • Cisco Compute Hyperconverged з Nutanix має на меті прискорити інфраструктуру та доставку додатків у будь-якому місці за допомогою найкращих у своєму класі хмарних операцій, неперевершеної гнучкості та найкращої в галузі підтримки клієнтів і стійкості.

ІТ-організації продовжують стикатися зі значними операційними перешкодами та невідкладними проблемами стабільності та безпеки внаслідок зростання складності мультихмарності. Це нове партнерство відповідає на ці виклики, спрощуючи та прискорюючи надання інфраструктури та додатків у глобальному масштабі за допомогою найкращих у своєму класі хмарних операційних моделей, неперевершеної гнучкості та автоматизованої відмовостійкості з провідною в галузі підтримкою клієнтів.

Нова пропозиція інтегрує керовану SaaS обчислювальну та мережеву інфраструктуру Cisco (уніфіковану обчислювальну систему Cisco з Cisco Intersight) із хмарною платформою Nutanix ( хмарна інфраструктура Nutanix , хмарний менеджер Nutanix , уніфіковане сховище Nutanix і служби настільних ПК Nutanix).

Рішення пропонує гнучкі варіанти розгортання з підтримкою стійкових та блейд-серверів Cisco UCS, включаючи початкову підтримку серверів серії C і заплановану майбутню підтримку серії UCS X. Нова пропозиція буде інтегрувати розширені сервери Cisco (UCS), мережі та безпеку (ACI) і керування (UCS Manager, Intersight) із програмним забезпеченням Nutanix Cloud Platform.

Хмарна платформа Nutanix забезпечує узгоджену модель хмарної роботи з єдиною платформою для запуску програм і даних у центрах обробки даних, периферійних і публічних хмарах. Для найкращої підтримки розгортання додатків, від критично важливих робочих навантажень до інновацій, керованих штучним інтелектом, лінійного масштабування продуктивності та ємності, відмовостійкість забезпечується з нуля за допомогою самовідновлюваних вузлів, а постійне сховище вбудовано в систему.

З вересня 2023 року Cisco та Nutanix дозволять своїм глобальним відділам продажів і партнерам по всьому світу пропонувати нове рішення, що поєднує найкращі у своєму класі технології та спільну підтримку виходу на ринок, керовану командою Cisco. Доступність рішення очікується протягом наступних 90 днів.

Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати необхідну консультаційну та технічну допомогу >>

 

_______________

*за матеріалами Nutanix

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]