Case Study. Вирішення специфічних завдань фінансової галузі з Axence nVision®

" alt="">

Хочемо поділитися з вами успішним кейсом впровадження рішень Axence nVision® на Болгарській фондовій біржі (BSE), заснованій в 1991 році у Софії. Цей приклад демонструє, як ці інструменти допомагають вирішувати специфічні завдання фінансової галузі та відповідати жорстким регуляторним вимогам.

Основні завдання клієнта:

  • забезпечення безперервності бізнес-процесів
  • дотримання жорстких вимог GDPR для бізнесу
  • захист персональних даних у глобальному масштабі
  • мінімізація непродуктивного часу працівників

Як виглядав ландшафт проблеми

Фінансова галузь і конкретні види страхової діяльності повинні відповідати особливим вимогам до ІТ-засобів різного призначення. Ці інструменти повинні забезпечити безперервність ведення бізнесу та надання достовірних фінансових даних для різних зацікавлених індустрій.

Спочатку вирішальним фактором при впровадженні для BSE стало забезпечення захисту даних, і особливо виконання вимог відповідності GDPR. Це завдання було повністю вирішено використанням агентського модуля DataGuard. Що дозволило забезпечити повнофункціональний мережевий моніторинг, віддалений доступ до контрольованого пристрою у будь-який момент часу, а також запровадження політик захисту даних.

Думка клієнта

“Як компанія, сертифікована за стандартом ISO 27001, ми висуваємо суворі вимоги до встановленого програмного забезпечення. За допомогою Axence nVision® ми маємо повний та детальний доступ до переліку встановленого в організації програмного забезпечення, і ми маємо можливість виявлення неліцензійного. Ми користуємось послугами місцевого партнера та технічною підтримкою Axence – і ми дуже задоволені. Axence nVision® простий у встановленні, управлінні та обслуговуванні,” – заявив ІТ директор компанії IVAN TANEV.

Бізнес-результати

Після впровадження модулів управління ІТ та користувачами клієнт отримав такі можливості:

  • централізованого моніторингу та управління всією підключеною інфраструктурою
  • систему допомоги користувачам у повсякденній роботі
  • віддаленого адміністрування
  • захисту даних користувачів та компанії
  • скорочення непродуктивного часу працівників

 

➡️ Case Study_BSE_en.pdf

 

Як оптимізувати мережеву інфраструктуру, підвищити рівень безпеки та оптимізувати операції? –

Звертайтеся до наших фахівців за консультацією. Ми допоможемо підібрати найкраще рішення Axence nVision® для вашого бізнесу

📧 softwareUA@elcoregroup.com

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]