ImmuniWeb All-in-one Ecosystem

" alt="">

Протягом останніх п’яти років спеціалісти компанії ImmuniWeb невпинно працювали над вдосконаленням та перетворенням платформи для тестування безпеки додатків в екосистему “все-в-одному“.
Ми пишаємось тим, що наш вендор успішно досяг цієї мети і наразі обслуговує понад 1 000 корпоративних клієнтів з 50+ країн.

В ImmuniWeb твердо вірять, що сучасна програма захисту додатків не може бути ізольована від інших частин стратегії інформаційної безпеки. Враховуючи зростаючу складність кіберзагроз, важливо враховувати всі потенційні вразливості, від неправильно налаштованих хмарних екземплярів до викрадених облікових даних, доступних в DarkWeb.

Відзначена нагородами платформа штучного інтелекту ImmuniWeb розроблена так, щоб допомогати клієнтам та партнерам у створенні стратегії безпеки додатків, яка базується на ризиках і враховує загрози. Використовуючи платформу ImmuniWeb, ви можете бути на крок попереду потенційних загроз та гарантувати безпеку додатків.

Ознайомитись із з інформацією про відзначену нагородами платформу штучного інтелекту ImmuniWeb та прикладами її використання можна за посиланням

За детальною інформацією щодо платформи ImmuniWeb звертайтесь у зручний для вас час

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]