Elcore оголошує про нове партнерство з Alcatel-Lucent Enterprise

" alt="">

Компанія Elcore з гордістю оголошує про нове партнерство з Alcatel-Lucent Enterprise (ALE), набуваючи статусу офіційного партнера. Ця співпраця відкриває нові горизонти у забезпеченні стабільності та надійності бізнес-операцій клієнтів на ринку України.

Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) є визнаним світовим лідером у галузі технологій, надаючи персоналізовані рішення, які допомагають компаніям підключатися до всього, що необхідно для їх роботи: від мереж доступу до центрів обробки даних, від бездротових мереж до передачі голосу через IP, уніфікованих комунікацій, контакт-центрів та хмарних служб.

Компанія створює інтегровані мережеві, комунікаційні та хмарні рішення, що відповідають вимогам цифрової доби. Їхні рішення засновані на індивідуально розроблених послугах, гнучких бізнес-моделях, що підходять для різних галузей промисловості, і можуть бути розгорнуті у хмарі, локально або у гібридній формі. Всі рішення ALE мають вбудовані засоби безпеки та покликані скоротити вплив на довкілля до мінімуму.

Elcore прагне забезпечити безперебійність бізнесу замовників, скорочуючи час очікування обладнання та мінімізуючи затримки, що зазвичай виникають при роботі з іншими постачальниками. Завдяки співпраці з Alcatel-Lucent Enterprise, світовим лідером з більш ніж сторічним досвідом у виробництві мережевого обладнання корпоративного рівня, IP-технологій та програмного забезпечення для мережевого управління та безпеки, Elcore забезпечує клієнтам доступ до передових рішень та гарантує оперативність доставки обладнання, включаючи швидке відвантаження прямо від виробника.

«Співпраця з ALE є значним кроком вперед для Elcore, посилює нашу здатність обслуговувати бізнес-партнерів з високоякісними і, що важливо в сучасному мінливому світі, своєчасно доставленими мережевими рішеннями. Ми прагнемо не лише надавати доступ до передових технологій, а й скорочувати час очікування обладнання для наших клієнтів, допомагаючи їм ефективно вести свій бізнес», – зазначає Євгеній Погребняк, директор Elcore UA.

 

_______________

Про Alcatel-Lucent Enterprise

Понад 100 років інновацій зробили компанію надійним постачальником мережевих, комунікаційних та хмарних рішень для понад мільйона користувачів у всьому світі, як у сегменті малого та середнього, так і великого бізнесу. Маючи штаб-квартиру у Франції та 3400 ділових партнерів по всьому світу, Alcatel-Lucent Enterprise досягає ефективного глобального охоплення з локальним фокусом.

www.al-enterprise.com

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]