VMware запрошує на Cloud Providers Enablement Webinar

" alt="">

Не пропустіть і ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ на онлайн-семінар для постачальників хмарних послуг у регіоні EMEA, на якому буде представлена ​​оновлена ​​інформація про портфель рішень і послуг постачальників хмарних сервісів та огляд ринку хмарних послуг у регіоні EMEA. Це гарна нагода для вашого бізнесу розглянути нові можливості та створити послуги у мінливому мультихмарному середовищі.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Хмарним провайдерам варто зробити правильний вибір для своєї хмарної платформи для забезпечення продуктивності та безпеки для сучасних робочих навантажень.

Обговорюватимуться технології та інновації VMware, які розширять можливості ваших власних пропозицій та дозволять забезпечити гнучкість та вибір для вас та ваших клієнтів.

Спеціально запрошений експерт IDC надасть уявлення про поточний та майбутній ринковий ландшафт постачальників хмар в регіоні EMEA, а представники VMware розкажуть про своє бачення та стратегію, а також чому Cloud Director є провідною хмарною платформою для партнерів, що забезпечує більші, швидші та диференційовані послуги.

Не пропустіть цей онлайн-семінар, щоб дізнатися, як максимізувати свій бізнес як партнер VMware Cloud за допомогою платформи постачальника хмарних послуг. Скоротіть час виходу на ринок та операційні витрати, надаючи диференційовані послуги.

Реєструйтеся зараз

З будь-яких питань звертайтесь за адресою cloud@elcorecloud.com

Чекаємо на можливість вітати вас на цьому віртуальному заході Cloud Provider.

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]