Нова версія Nutanix AOS 6.5 LTS зі значними вдосконаленнями

" alt="">

Вже доступне останнє оновлення основного ПЗ гіперконвергентної інфраструктури Nutanix. Випуск AOS 6.5 — найповніше оновлення з покращеною продуктивністю, безпекою та інтегрованими службами даних, необхідними для вимогливих робочих навантажень баз даних і критично важливих для бізнесу програм.Варто по-новому поглянути на AOS 6.5, звертаючи увагу на три ключові речі:

  • Критично важливі бізнес-програми та бази даних, що вимагають продуктивності, приходять до HCI
  • Кібервідмовостійкість ідеально вбудована в архітектуру сховища, а не закріплена болтами
  • Деталізовані знімки та служби реплікації даних є ключовими критеріями купівлі

Давайте розберемося в деталях, як Nutanix HCI може замінити вашу SAN для робочих навантажень баз даних і критично важливих для бізнесу програм.

Продуктивність менше мілісекунди для критичних робочих навантажень бази даних

HCI добре відомий тим, що спрощує ІТ-середовища за допомогою серверної моделі, що визначається ПЗ, типовою для всіх сучасних архітектур. Але як продуктивність масштабованої системи порівнюється з пропрієтарними SAN і Fibre Channel?

Підвищення продуктивності в AOS 6.5 показує, що HCI може бути швидшим, ніж багато розгортань SAN. AOS 6.5 включає багатопотокові віртуальні диски NVMe для багатопоточних твердотільних дисків Intel Optane і відновлення кешу метаданих для створення масштабованої хмарної платформи, яка може задовольнити вимогливі до продуктивності робочі навантаження.

  • Скільки IOPS вам потрібно? 25 тисяч? 50 тисяч? 100 тисяч чи більше? Nutanix AOS 6.5 може доставити
  • Який час відповіді вам потрібен? Постійна до 1 мс? Nutanix AOS 6.5 вже готова
  • Наскільки велика у вас база даних? 1 ТБ? 2 ТБ? 10 ТБ чи більше?  Nutanix AOS 6.5 надає

Незалежний аналіз продуктивності бази даних, проведений Enterprise Strategy Group , виявив, що кластер Nutanix забезпечує понад 1,1 мільйона IOPS вибіркового читання та майже 600 тис. IOPS вибіркового запису.

Нижче наведено скріншот тесту продуктивності для нового клієнта, який розгорнув 11 вузлів Nutanix.

Оновлення кібер-стійкості мережі та безпеки

Безпека є головним критерієм покупки для ІТ-організацій, особливо для критично важливих для бізнесу робочих навантажень і баз даних. AOS 6.5 пропонує покращення мережі та безпеки для зашифрованого DR та міжкластерного трафіку, віртуальної мережі для логічної ізоляції мережі, доступних для перегляду підмереж AWS з консолі Nutanix Cloud Manager і сертифікації IPv6 відповідно до DODIN APL.

AOS 6.5 робить ще більше, щоб допомогти уніфікувати операції безпеки та інфраструктури для ваших робочих навантажень і вдосконалити методологію «нульової довіри».

Інтегровані миттєві знімки та реплікація рівня зберігання

Nutanix AOS 6.5 містить інтегровані миттєві знімки рівня зберігання з миттєвими знімками віртуальної машини на основі політики з низькими накладними витратами або миттєвими знімками спеціального сховища даних. У поєднанні з інтегрованою реплікацією на рівні зберігання Nutanix AOS 6.5 встановлює планку того, як системи HCI повинні надавати послуги даних на рівні SAN.

Деякі пропозиції HCI покладаються на знімки обчислювального рівня та реплікацію. Nutanix AOS 6.5, тепер із оптимізованою крос-кластерною реплікацією, має перевагу в архітектурі, коли клієнти хочуть прискорити міграцію робочих навантажень до HCI.

Широкий набір функцій і простота керування

Nutanix AOS 6.5 базується на традиції вдосконалення ваших повсякденних операцій і звільнення ваших ночей і вихідних. Ось короткий перелік нових функцій, які зроблять вашу роботу ще кращою:

  • AHV Memory Overcommit і шаблони віртуальних машин
  • Розширений моніторинг стійкості
  • Планування потужності для кластерів VMware ESXi, що не належать до Nutanix
  • Керування сховищем і покращення видимості
  • Розширена підтримка режиму обслуговування

Спрощена упаковка та ліцензування

Nutanix AOS 6.5 включає спрощену упаковку для легшого замовленн гібридної хмарної інфраструктури, багатохмарного керування, уніфікованого сховища, бази даних і рішень для десктопних служб. Клієнти тепер мають інтегровані рішення зі спільним ліцензуванням на ядро, типовим для сучасних хмарних пропозицій. Важливо, що ліцензії повністю переносяться для розгортання у edge, у центрі обробки даних або в AWS. Повний список програмного забезпечення Nutanix можна знайти тут .

Служба бази даних Nutanix

Цінність Nutanix для важливих для бізнесу баз даних не обмежується інфраструктурою. База даних як послуга Nutanix Database Service автоматизує завдання адміністрування та дозволяє розробникам самостійно обслуговувати свої потреби в базах даних. Клієнти, які цінують простоту та елегантність пропозиції HCI, отримують додаткову цінність, додавши Nutanix Database Service для спрощення надання, виправлення та моніторингу баз даних у масштабі.

Тест-драйв Nutanix

Випробувати нові функції AOS 6.5 легко за допомогою Nutanix Test Drive.  Test Drive дозволяє віддалено запускати власний тестовий кластер за лічені хвилини за допомогою зручного браузера. Ви можете відчути, наскільки простим може бути керування інфраструктурою за допомогою простоти в 1 клік. І ви можете на власні очі побачити, як Nutanix спрощує рутинні завдання, забезпечує доступність і відмовостійкість та не відстає від ІТ-запитів, одночасно з легкістю керуючи всією вашою хмарною інфраструктурою та робочими навантаженнями.

Ось як оновити:

Для поточних клієнтів –>

Якщо ви новачок у HCI –>

    • Якщо ви досліджуєте HCI для конвергенції та спрощення своїх традиційних центрів обробки даних, включаючи обчислення, зберігання, мережу та віртуалізацію, зараз саме час.  Хмарна платформа Nutanix та AOS 6.5 забезпечують всю продуктивність, яка вам знадобиться, щоб розпочати сьогодні, з можливістю трансформації робочого навантаження.

З Nutanix AOS 6.5 ринок HCI ніколи не буде колишнім. Настав захоплюючий час перенести критично важливі для бізнесу програми та бази даних на рішення Nutanix Cloud Platform™ на базі Nutanix AOS 6.5.

З презентацією щодо оновлення можна ознайомитися, натиснувши на кнопку

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]