Знижки до Чорної П’ятниці від ImmuniWeb!

" alt="">
ImmuniWeb представляє оновлення платформи до Чорної п’ятниці.

Оновлення ImmuniWeb® AI Platform включає запити та пропозиції, зібрані від користувацйької аудиторії.

На додаток до вже існуючих 16 випадків, представлені ще 2 нових варіанти використання платформи ImmuniWeb® AI для ваших потреб у сфері кібербезпеки, управління ІТ та відповідності:

Флагманська пропозиція ImmuniWeb® Discovery тепер також має нові покращені функції для надання найбільш повного уявлення про вашу кібербезпеку та захист даних:

  • Технологія Revised Software Composition Analysis (SCA) тепер виконує глибоке сканування ваших веб-додатків для виявлення ПЗ на всіх сторінках вашого веб-сайту. Крім того, нові моделі ML забезпечують надійний відбиток з пакетних, стиснутих або затуманених бібліотек та фреймворків JavaScript.
  • Нові колекції DarkWeb тепер містять додаткову інформацію про загрози та канали IoC, відстежують канали Telegram та IRC, а також ринки DarkWeb і підпільні форуми, де кіберзлочинці торгують вкраденими даними або доступом до зламаних систем або хмарних сервісів.
  • Оновлений модуль мережевого сканування тепер виконує додаткову розвідку, дактилоскопію продукту та версії ваших зовнішніх мережевих служб для оцінки на основі ризиків поверхні вашої мережевої атаки. У пакеті Corporate Pro тепер доступний режим повного сканування портів, який замінює сканери мережевих уразливостей.
  • Нові хмарні системи SaaS і PaaS були додані до модуля сканування хмари, завдяки чому ви отримаєте більше 100 популярних систем SaaS або PaaS, де ваші дані зберігатимуться або оброблятимуться, щоб ви могли стежити за третіми сторонами, які можуть стати жертвою зростаючого ланцюга нападів.
  • Покращені швидкі фільтри та можливості пошуку тепер дозволяють виконувати сортування локальних і хмарних ресурсів простіше та швидше, а нові фільтри інцидентів спрощують сортування для вашої команди DFIR.

«Ми раді розширити наш портфель продуктів за допомогою зауважень наших клієнтів та партнерів. Ретельно аналізуючи кожен відгук, який ми отримуємо, ми можемо зробити наші рішення ще кращими. Незабаром буде більше крутих речей, будь ласка, слідкуйте за оновленнями», – розповідає Ілля Колоченко, головний архітектор ImmuniWeb

Щоб подякувати всім партнерам, пропонуємо скористатися спеціальною акцію до Чорної п’ятниці:

  • Додаткова знижка 10% на всі пакети ImmuniWeb® On-Demand, MobileSuite та Continuous, крім Express

Спеціальна пропозиція діє на нові підписки з 15 по 30 листопада 2021 року.

З будь-якими запитаннями, будь ласка, звертайтеся до a.sats@elcoregroup.com

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]