HYCU. Захист, міграція та аварійне відновлення даних для Nutanix

" alt="">

HYCU забезпечує спеціально розроблені рішення для захисту даних Nutanix, міграції на Nutanix та аварійного відновлення Nutanix, узгоджені з роботою ваших додатків. Це стосується клієнтів з діючими робочими навантаженнями на Nutanix, клієнтів, які потребують перенесення робочих навантажень на Nutanix, клієнтів, які впроваджують рішення резервного копіювання разом із DR-рішеннями Nutanix, а також клієнтів, які використовують наявні облікові записи в публічній хмарі як цілі аварійного відновлення.

Завдяки підтвердженому досвіду в резервному копіюванні, відновленні, міграції та аварійному відновленні із узгодженістю додатків, HYCU для Nutanix пропонує справжнє рішення для захисту даних багатохмарної архітектури корпоративного класу.

Захист даних для Nutanix

HYCU пропонує спеціально розроблені функціональні можливості резервного копіювання та відновлення даних із узгодженістю додатків для всіх віртуальних машин (ВМ), груп томів і файлів Nutanix, що працюють на платформі Nutanix Enterprise Cloud. HYCU забезпечує це за допомогою:

  • Простоти одного кліка: Легке резервне копіювання та відновлення даних одним клацанням миші
  • Тісної інтеграції з платформою: Безпроблемна робота HYCU з Nutanix Enterprise Cloud
  • Обізнаності щодо додатків: Розуміння та врахування особливостей ваших програм під час резервного копіювання
  • Вбудованої політики відповідності: Автоматичне дотримання політик резервного копіювання

Міграція даних для Nutanix

HYCU надає можливість безперешкодного перенесення робочих навантажень VMware, фізичних серверів та публічної хмари на платформу Nutanix із збереженням узгодженості додатків. HYCU пропонує цю функцію в режимі самообслуговування, дозволяючи здійснювати міграцію за настанням потреби або поетапно на Nutanix.

Аварійне відновлення для Nutanix

HYCU бездоганно інтегрується з реплікацією Nutanix DR та резервними копіями віртуальних машин, підтримуючи надзвичайно ефективні топології ROBO (віддалений офіс, філія). Користувачі можуть використовувати кластери Nutanix для аварійного відновлення між різними платформами. HYCU також допомагає клієнтам використовувати свої наявні облікові записи в публічній хмарі як цілі аварійного відновлення для віртуальних машин Nutanix.

Замовляйте консультацію у наших спеціалістів, щоб дізнатися більше про можливості HYCU для Nutanix ⤵️

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]