Hillstone Networks – глобальний конкурент у кібербезпеці на ринках корпоративного та операторського рівня

" alt="">

Компанія Hillstone Networks, заснована 2006 року вихідцями з NetScreen, є провідним новатором у сфері кібербезпеки. Інноваційні рішення Hillstone, визнані Visionary в Gartner Magic Quadrant з міжмережевих екранів, розвивалися, щоб відповідати швидко мінливому ландшафту загроз, включно з першим міжмережевим екраном на основі штучного інтелекту 2014 року, та розширюючи ці можливості в нових продуктах, як-от NDR та XDR платформи. Запатентована та інноваційна архітектура безпеки, зокрема один з перших багатоядерних міжмережевих екранів, а також повністю розподілена архітектура міжмережевих екранів та міжмережеві екрани в режимі Twin-Mode для резервних центрів обробки даних, зробили Hillstone надійним партнером та лідером галузі. Hillstone Networks, якій довіряють понад 28 000 клієнтів у більш ніж 60 країнах, включно з більш ніж 100 клієнтами зі списку Fortune 500, забезпечує широту та глибину захисту від периметра до хмари для будь-якого робочого навантаження, захищаючи від багаторівневих та багатоетапних кібератак. 

Інтегративна кібербезпека  

Інтегративна кібербезпека – це цілісний підхід Hillstone, що забезпечує інтеграцію безлічі рішень та технологій в єдину цілісну платформу з централізованим управлінням. Це допомагає директорам з інформаційної безпеки підвищити кіберстійкість своїх організацій та забезпечити безперервність бізнесу, незважаючи на проблеми, з якими вони стикаються. Інтегративна кібербезпека Hillstone усуває прогалини в захисті, які наражають ваше підприємство на ризик, і знижує рівні складності та вартості, від технологій та рішень, до їхнього формату та функціональності. 

Інтегративні рішення кібербезпеки допомагають створити комплексну інфраструктуру безпеки. У Hillstone Networks є продукти захисту периметра, хмарний захист, захист серверів, захист застосунків, а також набір рішень для централізованої аналітики та управління, який може допомогти оптимізувати операційні завдання щодо забезпечення загальної безпеки. 

 

Переваги Hillstone 

Візіонер 

Компанія Hillstone з найпершого дня постійно розширювала межі інновацій за допомогою далекоглядних передових технологій, що зробило її візіонером у Gartner Magic Quadrant для міжмережевих екранів, а також назвало її лідером у Frost & Sullivan Next Generation Firewall Radar та XDR Radar. 

На базі штучного інтелекту 

Як піонер у технології AI/ML у сфері кібербезпеки, випустивши 2014 року перший міжмережевий екран на базі AI, компанія Hillstone використовує свій накопичений досвід у сфері AI/ML, безперервно впроваджуючи інновації, поширюючись на нові продукти, як-от вдосконалені платформи NDR та XDR. 

Доступність 

Рішення Hillstone у сфері кібербезпеки призначені як для великих підприємств, так і для підприємств малого та середнього бізнесу. Вони розроблені для зниження сукупної вартості володіння завдяки безпрецедентній моделі ліцензування та співвідношенню ціни та якості. 

Бажаєте підвищити безпеку мережі без шкоди для її продуктивності?! – Звертайтесь за консультацією до наших фахівців

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]