Hillstone Firewall

" alt="">

Для багатьох підприємств периметр мережі є першою лінією оборони від різних загроз. Як частина комплексного портфеля продуктів безпеки Hillstone, рішення Edge Protection забезпечують першокласний захист від багатоетапних і багаторівневих атак, допомагають захистити конфіденційні користувацькі та корпоративні дані, а також знизити загрозу поширених атак, таких як програми-вимагачі. 

Набір продуктів Hillstone Edge Protection забезпечує один із провідних у галузі захист із відмінною сукупною вартістю володіння. Завдяки своїй високопродуктивній архітектурі, можливостям масштабування через додаткові слоти розширення та ємність сховища, рішення Hillstone Edge Protection широко застосовуються від невеликих філій до великих підприємств та центрів обробки даних операторського класу. 

Сімейство міжмережевих екранів нового покоління та продуктів для запобігання мережевим вторгненням Hillstone 

Рішення Hillstone Edge Protection включають кілька лінійок міжмережевих екранів нового покоління (NGFW)  і продукти для запобігання мережевих вторгнень (IPS). 

  • Міжмережевий екран наступного покоління Hillstone A-Series вирізняється високою продуктивністю, гнучким розширенням, точністю виявлення та запобігання загрозам, а також автоматизованим інтелектуальним керуванням політиками. Ця серія NGFW заснована на абсолютно новій апаратній архітектурі, яка пропонує провідну в галузі продуктивність прикладного рівня для задоволення реальних потреб різних сценаріїв мережевої безпеки. Hillstone A-Series NGFW забезпечують виявлення та захист у реальному часі за всім спектром мережевих атак і шкідливих програм завдяки повному арсеналу різних механізмів безпеки: захист від спаму, хмарна пісочниця та захист від ботнетів C&C, на додаток до IPS, репутації IP, фільтрації URL, антивірусу тощо. Уніфікований механізм виявлення та аналітики загроз цього брандмауера наступного покоління координує всі механізми безпеки, щоб значно підвищити ефективність та скоротити мережеві затримки. Hillstone A-Series NGFW вирізняється компактним форм-фактором, забезпечує чудову продуктивність прикладного рівня, пропонує слоти розширення для подальшого підвищення продуктивності, а також високу місткість портів, що дає змогу NGFW виконувати функцію комутатора або маршрутизатора в міру необхідності, знижуючи витрати на розгортання й керування.  

Network Edge Protection – NGFW >>

  • Міжмережеві екрани нового покоління для постачальників послуг та центрів обробки даних Hillstone X-Series. Міжмережевий екран наступного покоління Hillstone X-Series підтримує потреби найбільших корпоративних і сервісних центрів обробки даних, забезпечуючи пропускну здатність FW до 3,5 Тбіт/с, підтримуючи 720 млн одночасних сеансів і 1,4 Тбіт/с IPS. Це забезпечує комплексний захист інфраструктури без шкоди для користувацького досвіду сотень тисяч або мільйонів клієнтів.  Запатентована архітектура Elastic Firewall X-Series забезпечує незалежну обробку трафіку мережевого та прикладного рівнів, полегшуючи лінійну масштабованість для великих підприємств і постачальників послуг. А режим Twin-Mode від Hillstone, який пов’язує надлишкові пари міжмережевих екранів у ЦОД через виділені канали управління, забезпечують повну безпеку центрів обробки даних з відмовостійкістю додатків, реалізуючи безперервність бізнесу 24/7/365. Міжмережевий екран нового покоління (NGFW) Hillstone серії X забезпечує нижчу сукупну вартість володіння, перевершуючи в цьому рішення інших провідних постачальників, що гарантує своїм замовникам максимальну віддачу від своїх інвестицій в ІТ. 

Network Edge Protection – Data Center Security NGFW>>

  • Hillstone’s Network Intrusion Prevention System (NIPS) S-Series забезпечує розширені можливості виявлення та запобігання мережевим вторгненням. Hillstone NIPS охоплює широкий спектр потенційних загроз: від спаму, ботнетів і фільтрації вірусів до використання репутації IP. Hillstone NIPS може виявити всі поширені загрози за допомогою правил на основі сигнатур та правил на основі аномалій протоколу.  Hillstone NIPS виходить за рамки елементарних NIPS, які розуміють тільки інформацію мережевого рівня, і є орієнтованим на додатки. Hillstone NIPS використовує бібліотеку з тисяч застосунків, включно з мобільними та хмарними застосунками, для високоточного виявлення та блокування. Це призводить до зменшення кількості помилкових спрацьовувань для підприємства, забезпечуючи при цьому надійний захист мережевої інфраструктури.  Все це поєднується з гнучкими моделями розгортання: в режимі активного прослуховування для негайного блокування загроз, або в пасивному режимі без порушення існуючих потоків трафіку, в залежності від найбільш підходящої конфігурації для бізнесу. Рішення Hillstone NIPS легко інтегрується з іншими компонентами екосистеми Hillstone, від налаштування політик NGFW для блокування майбутніх атак до прив’язки до Hillstone HSM для централізованого управління, що призводить до зниження сукупної вартості володіння та підвищення безпеки за рахунок надання глобального огляду та статусу всіх захищених корпоративних активів. 

Network Edge Protection – Network Intrusion Prevention System>>

Переваги продуктів Hillstone Edge Protection:  

  • Комплексні можливості запобігання загрозам. 
  • Найкраща в галузі продуктивність із кращою сукупною вартістю володіння, ніж у провідних конкурентів. 
  • Постійний захист додатків від поширених та багаторівневих, складних мережевих атак, включно з вірусами, шпигунським ПЗ і ботнетами. 

Сценарії використання продуктів Hillstone Edge Protection 

1. Захист межі мереж

Під час обробки великих обсягів трафіку на межі мережі Hillstone NGFW надає комплексні та високоефективні служби безпеки, включно з IPS, IPR, URL Filtering, Anti-Spam, Anti-Virus, Cloud Sandbox, Botnet C2, захищаючи від більш складних загроз: відомі та невідомі шкідливі програми, аномальна поведінка тощо. При цьому, Hillstone NIPS може бути розгорнутий після Hillstone NGFW, перевіряючи весь трафік за допомогою правил, заснованих на аналізі аномалій протоколів та аналізі сигнатур, для блокування з’єднань або відкидання пакетів при виявленні шкідливого або підозрілого вмісту.  

2. Безпека центру обробки даних 

Платформи Hillstone X-Series та NIPS можуть повністю задовольнити вимоги центру обробки даних з високим трафіком, а також надати потужні можливості виявлення загроз, гарантуючи, що центри обробки даних можуть бути захищені від складних атак. 

3. Безпечний віддалений доступ 

Hillstone NGFW у поєднанні з платформою Hillstone Security Management (HSM) дають змогу реалізувати модель безпеки Zero-trust, яка працює на основі концепції найменших привілеїв. Рішення Hillstone ZTNA може гарантувати, що для доступа до корпоративної мережі використовуються тільки зареєстровані пристрої, запущено антивірусне програмне забезпечення, а операційні системи оновлені. Це допоможе уникнути ситуацій, коли зловмисники використовують відому вразливість у системі та використовують її як точку переходу в корпоративні системи через віддалений VPN. 

4. SD-WAN 

Інтегрований міжмережевий екран Hillstone NGFW у рішення SD-WAN забезпечує не тільки видимість мережевого трафіку, а й можливість розуміти контекст трафіку, а також можливість вживати заходів, захищаючи трафік на межі мереж. Крім того, рішення Hillstone SD-WAN забезпечує централізоване управління, автоматичне налаштування тм чудову якість обслуговування з активним моніторингом з’єднань для швидкої, спрощеної, захищеної мережі SD-WAN.  

Network Edge Protection>>

Secure SD-wan for Enterprise>>

Hillstone ZTNA >>

 

Elcore UA – ваші надійні експерти. Замовте консультацію вже зараз 📧  

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]