А які ще переваги у Google Cloud Platform окрім децентралізації та знаходження «у хмарі»?

" alt="">

Останнім часом все більше компаній обирають Google Cloud як інфраструктуру для додатків та компанії вцілому.

А які ще переваги у Google Cloud Platform окрім децентралізації та знаходження «у хмарі»?

 

Глобальна мережа

Сьогодні надважливо, щоб клієнт отримував доступ до сервісів максимально швидко, без затримок і втрат. Google побудувала найбільшу у світі мережу, кабелі якої прокладені по дну океанів і ваш клієнт або співробітник незалежно від місцезнаходження, отримує максимальну швидкодію сервісу та найшвидший доступ до інфраструктури.

 

Pay as you go

Використовуючи Google Cloud Platform, ви платите лише за ті секунди, коли використовували сервіси.

 

Рекомендації щодо зменшення вартості використання сервісів

Використовуючи Google Cloud Platform, ви отримуєте рекомендації від компанії Google щодо зменшення вартості використання сервісів Google Cloud, якщо якийсь із сервісів знаходиться в режимі простою, не використовується або використовується не на максимум своїх можливостей.

 

Зміна вартості послуг при довгому використанні

Коли ви протягом тривалого часу використовуєте якийсь сервіс з набору Google Cloud Platform, Google надає вам знижку на цей тип сервісу. А на сервіси Google Maps Platform, що входить до Cloud Platform, Google надає $200 додатково на використання всіх сервісів.

 

 

Безпека

Google завжди прагне бути першим з точки зору безпеки в хмарі та завжди відповідати сертифікатам безпеки.

Всі відомі вам сервіси Google побудовані на архітектурі Google Cloud Platform, що гарантує роботу та безпеку сервісів 24/7, звичайно ж з можливістю додаткового збереження даних на ваш сервер або в іншу хмару. Ваші адміністратори, зможуть налаштовувати сервіс під потреби компанії, знаходячись у будь-якій точці світу.

 

Набір послуг

Google Cloud Platform поєднує всі можливі інструменти по роботі з віртуальними машинами (Сompute Engine), для зберігання і бекапування даних (Cloud Storage), а також повноцінна робота з різними базами даних (Cloud SQL та ін) і контейнерами (Kubernetes). Сервіси Google Cloud допомагають вам розробляти програми (App Engine), не відволікаючись на встановлення IDE та вивчення складних мов програмування. А ще GCP допомагає підтримувати раніше створені програми (Apigee), за секунди обробляти великі масиви даних (Big Querry) і використовувати останні напрацювання в області штучного інтелекту та машинного навчання (AI, Machine Learning)

Забронюйте зустріч із Cloud Expert та дізнайтеся, як можна розвинути ваш бізнес з Google Cloud вже сьогодні cloud@elcoregroup.com

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]