Підвищення стійкості підприємств при прискоренні безпечної міграції у хмару

" alt="">

Підвищення стійкості підприємств при прискоренні безпечної міграції у хмару

Безпечна міграція даних у хмару залишається головною проблемою для підприємств. Незалежно від моделі розгортання хмари, безпека даних залишається на підприємстві відповідно до моделі спільної відповідальності. Згідно з цією моделлю, хмарні постачальники гарантуватимуть безпеку апаратних і програмних послуг. Підприємствам слід проводити ретельну оцінку і визначати ризики, які можуть залишитися невирішеними після впровадження безсерверних служб аналітики даних, що надаються хмарними сховищами даних (CDW) і постачальниками хмарних послуг (CSP).

Вбудовані засоби безпеки CDW і CSP захищають дані в стані спокою та в русі. Ці елементи керування безпекою називаються прозорим шифруванням даних або динамічним маскуванням даних . Коли дані потрапляють у хмару, до них мають отримати доступ програми та різні зацікавлені сторони для ведення бізнесу. Гарантія того, що дані залишаються захищеними та водночас придатними для використання хмарними програмами та службами в захищеній формі, має бути основою для будь-якої стратегії міграції хмарних даних.

Конфіденційність і захист даних

З точки зору конфіденційності та захисту даних завжди добре працює ідентифікація конфіденційних даних, а потім застосування безпеки, орієнтованої на дані, що  захищає їх протягом усього життєвого циклу. Такий підхід дозволяє підприємствам:

  • Постійний захист даних незалежно від того, де вони зберігаються чи обробляються – зменшуйте ризик витоку хмарних даних і інсайдерських атак у спільному середовищі. Нейтралізація витоку даних робить дані непридатними для зловмисників.
  • Масштабування та гнучкість. Залишайте контроль над безпекою своїх даних, запускаючи масштабну аналітику в системах хмарних сховищ даних.
  • Спрощення відповідності нормативним вимогам у хмарній аналітиці, додатках і бізнес-процесах – скасуйте вимогу сповіщати споживачів про порушення згідно з такими нормативними актами, як GDPR, де персональні дані захищені.
  • Прискорення безпечної міграції в хмару. Прискорте міграцію в хмару за допомогою перевіреної безпеки, орієнтованої на дані, для безпечного розгортання програм, даних і робочих навантажень. Постійно керуйте захистом даних у гібридних ІТ, інфраструктурі як сервісі (IaaS), програмному забезпеченні як сервісі (SaaS) або платформі як сервісі (PaaS) за допомогою платформно-агностичних рішень із більшою гнучкістю для масштабування в мультихмарних або гібридних екосистемах.

 

Voltage SecureData може допомогти у вашому шляху до захисту хмарної аналітики з таких причин:

  • Voltage SecureData постійно захищає конфіденційні дані в мультихмарних, гібридних і локальних середовищах. Він забезпечує безпеку, орієнтовану на дані, у гібридних ІТ-технологіях і, зменшуючи ризик для конфіденційних даних, прискорює безпечний перехід до хмарних середовищ.
  • Voltage SecureData Cloud надає сервери безпеки та клієнти, які дозволяють додаткам, даним і сховищам даних взаємодіяти з локальними та хмарними службами для забезпечення наскрізного захисту протягом життєвого циклу даних.
  • Захист даних напруги зберігає зручність використання даних після токенізаціїТехнології токенізації у Voltage SecureData забезпечують гнучку реалізацію та захист практично необмеженої кількості типів структурованих даних на будь-якій мові та в будь-якому регіоні з перевіреною продуктивністю та масштабованістю. Voltage Format-Preserving Encryption (FPE) , Format-Preserving Hash (FPH) і Secure Stateless Tokenization (SST) дозволяють підприємствам деідентифікувати конфіденційну інформацію таким чином, щоб нейтралізувати наслідки витоку даних. Тим не менш, вони дозволяють продовжувати використовувати дані в захищеному стані в програмах і аналітичних платформах.
  • Псевдонімізація даних за допомогою Voltage FPE, режим Advanced Encryption Standard (AES), є фундаментальною інновацією, яка дозволяє SecureData Cloud забезпечувати високоміцне надійне шифрування даних, зберігаючи при цьому гнучкість використання. Реалізація методу FF1, представленого в NIST SP 800-38G3, Voltage FPE — це криптографічний стандарт, який забезпечує псевдонімізацію, необхідну для дотримання правил конфіденційності даних на рівнях полів і підполів даних. Одночасно дозволяючи організаціям запускати бізнес-процеси та аналітику на захищених наборах даних.
  • Voltage Secure Stateless Tokenization (SST) — це вдосконалене запатентоване рішення для захисту даних, яке допомагає захистити дані платіжних карток локально або в хмарі. Voltage SST усуває базу даних токенів і потребу в сховищі даних власника картки чи інших конфіденційних даних, дозволяючи, наприклад, значно скоротити обсяг аудиту відповідності PCI-DSS. Використання набору статичних, попередньо згенерованих, таблиць для послідовного створення унікального випадкового токена для кожного значення даних, наприклад номера основного рахунку (PAN), оптимізує швидкість, масштабованість, безпеку та керованість процесу токенізації.
  • Voltage Stateless Key Management є наріжним каменем простоти та масштабованості Voltage. Ключі отримують динамічно за потреби, без бази даних ключів для зберігання, захисту, резервного копіювання або інтеграції з традиційними рішеннями для керування ключами. Підприємствам не потрібно керувати ключами, сертифікатами чи базами даних, усуваючи витрати на персонал, необхідний для постійного захисту ключових баз даних локально, у резервних копіях поза сайтом або навіть у хмарі.

 

Якщо у вас є питання або задачі, що потребують вирішення – звертайтеся до нас та отримайте необхідну інформацію та підтримку

 

За матеріалами Microfocus

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]