Elcore UA уклала партнерську угоду з компанією HYCU

" alt="">

Користувачі отримують доступ до визнаного галузевого рішення для захисту даних як послуги для локальних, мультихмарних та SaaS-додатків.

Провідний український дистриб’ютор IT-рішень Elcore UA оголошує про укладення угоди з компанією HYCU – одним з лідерів індустрії в сфері резервного копіювання та відновлення даних для хмарних сервісів і SaaS-додатків.

Об’єднавши зусилля з HYCU, Elcore UA пропонує своїм клієнтам спеціально розроблене та налаштоване рішення для резервного копіювання та відновлення даних, яке дозволяє переглядати, керувати, захищати та відновлювати більші обсяги інформації, ніж будь-коли раніше. Elcore UA забезпечить клієнтів необхідними технологіями та швидкістю для успішної реалізації їхньої хмарної стратегії.

Платформа HYCU Data Protection as a Service спрощує процеси захисту даних і додатків клієнтів незалежно від етапу їхньої цифрової трансформації та місця зберігання цих даних – у локальному середовищі, публічній чи приватній хмарі.  Завдяки рішенню від HYCU партнери та їх замовники можуть легко й ефективно підтримувати ІТ-середовища, не витрачаючи зайвих зусиль на складні операції із захисту даних. У свою чергу, безагентна архітектура забезпечує мінімальні потреби в обслуговуванні та моніторингу систем захисту даних.

Що вирізняє HYCU Data Protection as a Service?

  • Справжнє гібридне багатохмарне рішення, що підтримує приватні, публічні хмари та локальні середовища, допомагаючи знизити сукупну вартість володіння та скоротити кількість задіяних рішень для досягнення цілей із захисту даних.
  • Оптимізоване для Azure, AWS, Google Cloud, Microsoft 365, Nutanix, VMware та Dell PowerScale, забезпечуючи найкращий захист робочих навантажень сьогодні та в майбутньому.
  • Безагентна архітектура без необхідності розгортання, встановлення плагінів, обслуговування чи управління системами, що вивільняє ресурси та спрощує складні операції з керування даними.

Ми раді розпочати співпрацю з провідним постачальником рішень для захисту даних HYCU. Це партнерство дозволить нам запропонувати клієнтам найсучасніше комплексне рішення для централізованого управління процесами резервного копіювання та відновлення даних під час переходу в хмарне середовище. Інноваційна платформа HYCU Data Protection as a Service стане потужним інструментом для надійного захисту критично важливих корпоративних даних та додатків в усіх хмарних і локальних системах замовників,” – зазначив Євгеній Погребняк, директор Elcore UA.

________

HYCU – один з лідерів ринку, що демонструє стрімке зростання в сегменті хмарних та SaaS-рішень для захисту даних за моделлю “як послуга”. Компанія пропонує справжні SaaS-рішення для резервного копіювання та відновлення даних у локальних, хмарних та SaaS-середовищах, забезпечуючи безпрецедентний рівень захисту інформації, міграції, аварійного відновлення та протидії ransomware для тисяч організацій по всьому світу. Як нагороджений та визнаний галузевий візіонер, HYCU усуває складність, ризики та високі витрати, притаманні традиційним рішенням, пропонуючи просте у використанні та економічно ефективне рішення для захисту даних і кібербезпеки. Із галузевим показником задоволеності клієнтів NPS 91, організації отримують безпроблемний та вигідний захист даних незалежно від їх місцезнаходження. Загалом HYCU залучила $140 млн інвестицій і базується в Бостоні, штат Массачусетс.

Більше інформації доступно на www.hycu.com

 

 

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]