Dell Technologies спільно з VMware представила нові хмарні рішення

" alt="">

Компанія Dell Technologies анонсувала нові хмарні та ІТ-пропозиції, розроблені спільно з VMware.

«Щоб залишатися конкурентоспроможними у сьогоднішньому складному бізнес-кліматі, організації все більше покладаються на мультихмарні середовища та інші нові технології. При цьому очікується, що протягом наступного року, понад 90% підприємств використовуватимуть поєднання приватних хмар, різних публічних хмар та існуючої інфраструктури, заявив Джефф Будро (Jeff Boudreau), президент і генеральний менеджер Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. – Сьогоднішній анонс посилює цінність спільної пропозиції Dell і VMware і ще раз демонструє нашу відданість технологіям, які спрощують використання ІТ організаціями для отримання вигоди з керованою даними, що постійно функціонує економіки, незалежно від того, де саме знаходяться програми та дані».

Dell EMC ObjectScale дозволяє організаціям поряд з віртуальними машинами використовувати об’єктне сховище наступного покоління, сумісне з Amazon S3. Це допомагає знизити витрати на розробку та стимулювати інновації у додатках. Dell Technologies і VMware додали програмно-визначуване об’єктне сховище Kubernetes у VMware vSphere з Tanzu та vSAN Data Persistence Platform. Надаючи розробникам сховище із самообслуговуванням в операційній моделі приватної хмари, ObjectScale допомагає ІТ-відділам легко керувати ним та масштабувати за допомогою знайомих інструментів VMware.

Програмне забезпечення ObjectScale також розширює можливості систем Dell EMC VxRail для підтримки сучасних робочих навантажень, таких як штучний інтелект, аналітика та хмарні програми, для яких потрібне сховище S3. У поєднанні з VxRail програмне забезпечення ObjectScale дозволяє ІТ-персоналу застосовувати вже наявні навички та використовувати інструменти VMware для підтримки сучасних програм хмарного зберігання. Для прискорення цифрової трансформації замовники одержують переваги спільно розробленого набору рішень VMware, VxRail та ObjectScale.

Валідована архітектура Dell Technologies Validated Design for AI підтримує наступне покоління додатків на базі ІІ, таких як моделювання, і дозволяє ІТ-фахівцям застосовувати узгоджений підхід до ІІ у віртуалізованих середовищах. Використовуючи програмний пакет NVIDIA AI Enterprise, що працює на сертифікованих NVIDIA системах, це перша в галузі пропозиція Dell, VMware та NVIDIA є комплексним рішенням ІІ. Він дозволяє організаціям швидко та легко застосовувати алгоритми штучного інтелекту до даних, прискорюючи налаштування та інтеграцію до 20%2. Валідована архітектура доступна на Dell EMC VxRail, PowerScale та PowerSwitch.

«Щоб зробити ІІ доступним для підприємств, необхідно оптимізоване повнофункціональне рішення, яке легко інтегрується з інфраструктурою та екосистемами, які ІТ-команди використовують щодня, – упевнений Манувір Дас (Manuvir Das), голова відділу корпоративних обчислень Nvidia. – Dell Technologies Validated Design for AI поєднує провідні технології NVIDIA, VMware та Dell. Це дозволяє підприємствам запускати ресурсомісткі робочі навантаження ІІ у гібридних хмарах, використовуючи знайомі інструменти управління та автоматизації від VMware».

Останні пропозиції засновані на анонсованому програмному забезпеченні Dell для зберігання даних Dell EMC SmartFabric Storage Software. Прискорюючи впровадження ІТ-інфраструктури наступного покоління, це ПЗ дозволить організаціям перейти до високопродуктивних, економічних IP-мереж зберігання даних з низькою затримкою.

Dell Technologies APEX Cloud Services with VMware Cloud пропонується в попередній версії. Рішення Dell Technologies Validated Design for AI вже доступне у всьому світі. Dell EMC ObjectScale буде доступний у всьому світі в 4 кварталі 2021 року.

Джерело «KO.com.ua»

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]