Data Domain Virtual Edition від DellEMC

" alt="">

Data Domain Virtual Edition (DD VE) — це програмне забезпечення для захисту даних і віртуальний пристрій, що забезпечує захист даних для різних середовищ підприємств та хмарних середовищ постачальників послуг. Як і будь-яка система Data Domain, DD VE завжди працює в парі з програмним забезпеченням резервного копіювання.

DD VE використовує операційну систему Data Domain Operating System (DD OS), надаючи інтерфейс командного рядка (CLI) і графічний інтерфейс Data Domain System Manager (GUI) для виконання всіх системних операцій.

 

Data Domain Virtual Edition зберігає основні функції Data Domain. Це включає в себе:

  • високошвидкісну дедуплікація з використанням блоків змінної довжини для 10-30-кратного зменшення вимог до сховища
  • неперевершені алгоритми забезпечення цілісності даних для забезпечення надійного відновлення
  • повну інтеграцію з провідним програмним забезпеченням для резервування та архівування даних.

DD VE також підтримує:

  • протоколи DD Boost, що прискорює резервне копіювання на 50%
  • DD Encryption – шифрування для забезпечення безпеки даних
  • DD Replicator, що надає ефективну мережеву реплікацію даних для забезпечення найкоротшого часу готовності резервної копії на випадок відновлення після катастрофи.

 

DD VE може використовуватись на двох платформах: локально або в середовищі публічної хмари:

  • в локальному середовищі, DD VE підтримує розгортання на VMware, Hyper-V, KVM і VxRail.
  • в середовищі публічної хмари DD VE працює в Amazon Web Services (AWS), Azure та VMware Cloud на публічних хмарних платформах AWS.

 

Тепер є можливість розгортати DD VE у хмарі для захиститу своїх додатків.

Наприклад, можна виконувати резервне копіювання та реплікацію даних у хмарі або робити це on-premise. Клієнти можуть робити реплікацію даних між локальною та хмарною мережею або між різними регіонами в хмарі.

DD VE ­– це незалежне від апаратного забезпечення програмне рішення, що може використовувати будь який сервер х86 або встановлюватися на високопродуктивних платформах Dell PowerEdge чи конвергентних платформах Dell VxRail. Для розгортання DD VE на платформі Dell VxRail потрібно лише кілька хвилин.

Розгорнутий локально DD VE забезпечує до 96 ТБ простору сховища даних, розгорнутий у хмарі –  до 256 ТБ.

Демо-версія забезпечує 500 ГБ простору.

 

Реалії сьогодення диктують свої правила, і класичні системи поєднуються із хмарними технологіями задля зручності та відповідності запитам.

 

Ми можемо відповісти на ваші питання, надати допомогу з демо та налаштуваннями під потреби саме вашої організації. Звертайтесь до наших спеціалістів та отримуйте ґрунтовні консультації >>

 

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]