Case Study | Як компанія Kron трансформувала та посилила заходи безпеки для Turkcell, провідного турецького оператора мобільного зв’язку

" alt="">

ВИКЛИК:

Рішення PAM було необхідним, оскільки Turkcell, для надання послуг, потребує доступ до критично важливих ситем та даних своїх клієнтів. Turkcell працює з корпораціями, які працюють 24/7, включаючи компанії цифрового мовлення, державні установи, банки, міські лікарні тощо. Відповідно до правових норм, де найменша перерва в наданні послуг тягне за собою фінансові зобов’язання, важливість контролю доступу та безперервного і беззаперечного ведення журналів є необхідністю. Крім того, відповідно до найкращих практик кібербезпеки, Turkcell повинен захищати привілейовані акаунти та пристрої своїх клієнтів шляхом побудови високозахищеної системи управління доступом.

РІШЕННЯ

Kron запропонував Turkcell рішення Multitenant PAM

Рішення Multitenant PAM дозволяє адміністраторам Turkcell визначати клієнтів як тенанти і використовувати повний набір можливостей PAM для кожного тенанту незалежно і безпечно. Адміністратори Turkcell можуть активувати функції PAM для різних абонентів в залежності від потреби. Адміністратори можуть встановлювати управління політиками, управління затвердженнями, забезпечення механізмів довіри відповідно до потреб клієнтів, і навіть ліцензувати клієнтів окремо і використовувати систему на основі бажаного використання ресурсів клієнтами. Тенанти можуть мати власну Active Directory, інтеграцію з CMDB та SIEM інтеграцію в рішення PAM.

РЕЗУЛЬТАТ

Швидке та безпечне підключення клієнтів

Рішення Kron Multitenant PAM дозволило Turkcell швидко підключити клієнтів. Завдяки тому, що PAM від Kron забезпечує автоматичну інтеграцію з системами інвентаризації клієнтів, підключення пристроїв та рахунків Turkcell тепер автоматизовано, що заощаджує адміністраторам багато часу та зусиль. Процес підключення клієнтів значно покращився.

__________________

Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати необхідну консультаційну допомогу >>

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]