Модернізація додатків за допомогою Tanzu

" alt="">

Що таке Tanzu для хмарних провайдерів?

Tanzu — це портфоліо продуктів, які допомагають запускати, створювати та керувати кількома середовищами Kubernetes (k8s).

Портфоліо Tanzu дозволяє провайдерам хмарних послуг пропонувати керовані хмарні послуги з готовими для розробників хмарами, починаючи з інфраструктури та розвиваючись до програмно-керованих послуг. І з наданням Kubernetes як сервіс (Kubernetes as a Service) є гарною альтернативою гіпермасштабованим Azure та AWS.

Tanzu Basic і Tanzu Mission Control вже були доступні через програму VCPP, а також VMware додала Tanzu Standard до програми VCPP.

Тож хмарні провайдери можуть надавати Kubernetes як послугу за допомогою:

  • TKG інтегрованого з vSphere або vSphere з Tanzu, так звані TKG або TKG Multi Cloud (т.з. TKGm)
  • специфічного для мультитенантних рішень TKGm, що має невеликі відмінності від TKG, основна з яких полягає в архітектурі мережі та способі її налаштування

Обидві версії доступні для vCloud Director і Container service extension (CSE). Перед тим, як обрати версію TKG, яку ви хочете розгорнути, варто переконайтися, що ви розумієте відмінності.

Tanzu з програмою VCPP

Для хмарних постачальників, які хочуть надавати Kubernets як послугу своїм клієнтам, є чудові новини – наразі доступні базова та стандартна версії Tanzu:

  • VMware Tanzu basic доступна в моделі Flex Core без додаткової плати. Це спрощує випробування та початок доставки Kubernetes із Tanzu клієнтам
  • Tanzu Standard тепер також доступний у рамках програми VCPP

Отже, якщо вам потрібен додатковий доступ до мережі, керування політикою, повернення та відновлення – варто запропонувати стандартне оновлення.

✅ Підтримка VMware General надається для компонентів, перелічених для кожного продукту.

 

А наші спеціалісти завжди готові проконсультувати та надати змістовну інформацію >>

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]