Trend Micro представила на AWS Marketplace рішення для забезпечення безпеки в хмарних середовищах

" alt="">

Компанія Trend Micro представила на  AWS Marketplace захисне рішення для організацій, що працюють з Amazon Web Services (AWS). Комплексна платформа Trend Micro Cloud One призначена для забезпечення безпеки в провідних хмарних середовищах, а також для управління станом хмарної ІБ.

Для захисного рішення реалізована та ж модель самообслуговування з оплатою в міру використання (pay-as-you-go), що застосовується в AWS. Вона спрощує все, що пов'язано з хмарними збірками, від узгодження обсягу до інтеграції API. У цьому випадку інвестиції клієнтів AWS виявляються більш ефективними в силу гнучкості засобів безпеки, оскільки при розвитку додатків протягом їх життєвого циклу збережеться гарантія, що підрозділ забезпечення кібербезпеки НЕ буде перевантажено.

«AWS Marketplace дозволяє легко отримати інструменти, необхідні для реалізації завдань, які стоять перед клієнтами. Нова пропозиція дасть їм можливість придбати інструменти безпеки, необхідні для додатків, які вони збирають в хмарі, - каже головний операційний директор Trend Micro Кевін Сімзер (Kevin Simzer). - Хоч би яка була структура організації або існуюча хмарна серед клієнтів, наші хмарні служби спрощують захист всього, що збирається в хмарі, при повній відповідності нормативним вимогам».

Джерело «Computer Review»

Поширити
[mailpoet_form id="2"]