Elcore Distribution розширює співпрацю з компанією SUSE

" alt="">

Компанія Elcore UA — спеціалізований дистриб'ютор ІТ-рішень у багатьох країнах, оголошує про територіальне розширення співпраці з компанією SUSE – розробником корпоративних програмних продуктів на базі відкритого вихідного коду Linux.

Розширення географії в рамках партнерської угоди відкриває можливість для здійснення поставок рішень виробника на території України.

Об'єднуючи зусилля з Elcore UA, SUSE пропонує корпоративним клієнтам широкий спектр інфраструктурного ПЗ на базі відкритого вихідного коду Linux. У продуктовий портфель SUSE входять: серверна операційна система з розширеннями; рішення по управлінню програмно-реалізованою інфраструктурою, що об'єднує обчислювальні ресурси, системи зберігання даних, мережі і робочі місця користувачів; рішення по доставці додатків; продукти для моніторингу та управління життєвим циклом систем.

На сьогоднішній день для того, щоб крокувати в ногу з часом і зберегти свій прогрес у майбутньому, must have для компаній є переосмислення методів ведення бізнесу. У свою чергу SUSE пропонує рішення для швидкої обробки та управління величезними обсягами даних, забезпечуючи при цьому можливість їх надійного зберігання та безпечної передачі, що сприяє ефективній трансформації бізнесу.

Можливість впроваджувати інновації всюди – в дата-центрі, хмарі, периферії і не тільки, дозволяє успішно використовувати рішення SUSE в сфері телекомунікацій, автомобільній промисловості, фінансовому і державному секторах, а також в охороні здоров'я, виробництві, роздрібній торгівлі та програмному забезпеченні.

SUSE підтримує і розвиває успішні технологічні альянси з багатьма галузевими лідерами, в тому числі: SAP, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Cisco, Dell EMC, Fujitsu,, Hitachi, IBM, Intel,, Microsoft, Supermicro, VMware, Amazon Web Services (AWS). «SUSE є світовим лідером в області розробки інноваційних рішень на базі відкритого вихідного коду, надаючи партнерам, клієнтам і спільноті розробників надійні продукти і підтримку. Пропозиції SUSE для Linux, Kubernetes, контейнерів і хмарних технологій дозволяють клієнтам впроваджувати інновації повсюдно - від центру обробки даних, до хмари, периферійних пристроїв і не тільки. Завдяки відкритому вихідному коду, SUSE забезпечує гнучкий підхід при вирішенні інноваційних завдань клієнтів і свободу для реалізації успішних ІТ-стратегій.», - говорить Валерій Єлізар’єв, керівник представництва SUSE в Україні.

Про компанію SUSE
Компанія SUSE – провідний постачальник програмних продуктів на базі відкритого вихідного коду для бізнес-клієнтів. Сьогодні SUSE має відмінну репутацію, передує на ринку Європи та володіє чималою часткою ринку в США.
Компанія заснована в 1992 році, штаб-квартира SUSE розташована в Нюрнберзі (Німеччина), офіси поширені по всьому світу. Україський офіс SUSE відповідає за діяльність компанії в Україні, а також надає локальну технічну підтримку користувачів.
Багаторічний досвід роботи SUSE, якісна підтримка і розвинена партнерська екосистема дозволили створити потужну лінійку рішень, здатних допомогти в управлінні складною ІТ-інфраструктурою компанії, скоротити витрати і забезпечити надійне функціонування критично важливих служб. www.suse.com
Поширити
[mailpoet_form id="2"]