SAP та Google Cloud оголосили про розширення свого партнерства

" alt="">

SAP SE та Google Cloud оголосили про розширення свого партнерства, представивши комплексне рішення відкритих даних, призначене для спрощення інформаційних ландшафтів та розкриття потенціалу бізнес-даних.

Це рішення дозволяє клієнтам створити наскрізну хмару даних, яка збирає дані з усього корпоративного ландшафту за допомогою рішення SAP Datasphere разом із хмарою даних Google. Підприємства зможуть переглядати всі свої масиви даних у режимі реального часу та отримувати максимальну віддачу від своїх інвестицій.

Нова пропозиція відкритих даних SAP та Google Cloud доповнює рішення RISE with SAP та дозволяє клієнтам:

  • Отримати доступ до критично важливих бізнес-даних у режимі реального часу: інтеграція між SAP Datasphere та Google Cloud BigQuery дозволить клієнтам отримувати доступ до своїх найважливіших даних у режимі реального часу без дублювання даних. Це рішення об’єднує дані з SAP S/4HANA та SAP HANA Cloud, надаючи організаціям всебічне представлення своїх найважливіших даних у хмарі даних Google.
  • Спростити ландшафти даних: SAP та Google Cloud розробили потужні технології реплікації та об’єднання даних, які дозволяють компаніям інтегрувати дані програмного забезпечення SAP із середовищами BigQuery та використовувати можливості SAP та Google Cloud для аналізу даних. Тепер клієнти можуть об’єднувати запити у SAP Datasphere та BigQuery, змішуючи дані з програмного забезпечення SAP та не-SAP.
  • Створювати достовірну інформацію за допомогою передових моделей штучного інтелекту (AI) та машинного навчання (ML) Google Cloud. Компанії зможуть використовувати сервіси штучного інтелекту та машинного навчання Google для навчання моделей даних із систем SAP та інших компаній.
  • Виконувати розширений аналіз. Організації можуть використовувати аналітичні можливості рішення SAP Analytics Cloud у Google Cloud для аналізу фінансових та бізнес-результатів при одночасному підвищенні точності моделей. Завдяки простій інтеграції даних у BigQuery із SAP Datasphere клієнти можуть планувати за допомогою єдиного комплексного представлення свого бізнесу.
  • Використовувати спільні рішення для забезпечення сталого розвитку: SAP та Google Cloud вивчають способи об’єднання SAP Datasphere з ширшими наборами даних ESG та аналітичними даними з Google Cloud для прискорення переходу до сталого розвитку.
  • Використовувати SAP Business Technology Platform (SAP BTP) у Google Cloud по всьому світу: SAP просуватиме свої мультихмарні пропозиції, розширюючи регіональну підтримку SAP BTP та SAP HANA Cloud у Google Cloud, включаючи підтримку SAP Analytics Cloud та SAP Datasphere. Цього року SAP та Google Cloud планують запустити SAP BTP у п’яти нових регіонах, а до 2025 року їх кількість підтримуватиметься у восьми регіонах.

Компанії також планують співпрацювати у спільних ініціативах з виходу ринку для найбільших корпоративних проектів даних, що дозволить клієнтам впроваджувати продукти даних як від SAP, так і від Google Cloud.

 

Дізнайтеся більше про розгортання SAP у Google Cloud

Або відправте запит експертам і вони зв’яжуться з вами у найближчий час

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]