Приєднуйтесь до Google Cloud Next ’21

" alt="">

Приєднуйтесь до конференції Google Cloud Next, яка відбудеться 12-14 жовтня 2021 та познайомтеся з новими підходами до цифрової трансформації.

Цього року захід дозволить вам зануритися в унікальну цифрову середу та скласти особистий план навчання, який підходить саме вам. Беріть участь в захоплюючих сесіях, підключайтеся до живих Q&A сесій з експертами, надихайтеся і збирайте нові ідеї для бізнесу. Ви зможете підключатися, як до онлайн зустрічей в реальному часі, так і в запису в залежності від ваших цілей та інтересів.

На Google Cloud Next’21 ви зможете:

  • Побудувати свій власний план. Ми знаємо, що ваш календар заповнений зустрічами, тому ви зможете самостійно створювати програму свого відвідування, яка ідеально відповідає вашим інтересам і розкладу.
  • Зв’язатися з експертами. Є питання про перетворення вашої хмари? Приєднуйтесь до бесід з перевіреними експертами і розробниками Google, щоб отримати відповіді на свої питання.
  • Подивіться на новітні технології в дії. Пориньте в новітні продукти та рішення від Google Cloud, дізнайтеся ще більше під час живих Q&A сесій та інтерактивних демонстрацій, а також надихайтеся останніми технологіями Google Cloud та Google Workspace.
  • Вдосконаліть свої навички. Розширте свій досвід та дізнайтеся щось нове на навчальних семінарах та тренінгах разом з колегами з Google Cloud.

Цього року участь в конференції безкоштовна, тому не забудьте зареєструватися сьогодні і стежте за новими оновленнями в міру наближення події.

РЕЄСТРАЦІЯ

Поширити
[mailpoet_form id="2"]