Nutanix Frame – організація віртуального робочого простору з персональним ПЗ

" alt="">

Nutanix Frame – це безпечна хмарна платформа, яка дозволяє підприємствам та незалежним постачальникам ПЗ (ISV) надавати користувачам додатки, десктопи та програмно-визначені робочі простори. Користувачам потрібен лише підключений пристрій із сучасним веб-браузером. Немає жодних клієнтів, завантажень або плагінів для встановлення. Це загальнодоступна хмарна платформа, яка була адаптована для використання в контексті приватної хмари (AHV). Це інфраструктура як послуга (IaaS), незалежно від постачальника. Організації можуть працювати в Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP) або у своєму локальному кластері Nutanix AHV через єдину консоль керування. Використовуючи Frame, організації можуть автоматично виділяти та відключати ресурси по всьому світу та між постачальниками IaaS, щоб пристосовуватися до коливань попиту кінцевих користувачів.

 

Nutanix Frame дозволяє клієнтам швидко та безпечно організувати віртуальне робоче місце з персональним набором програмного забезпечення для користувачів з будь-якого пристрою та будь-якого місця в світі.

Швидке розгортання Управління в один клік  Безпека
Легко інтегруйтеся з наявною публічною хмарною інфраструктурою GCP, AWS та Azure а також приватною On-Premise Nutanix NCI Управління та моніторинг в одному вікні

 

Безпека перш за все – кредо при розробці продукту

 

 

 

>> Розгортайте за години, а не місяці

Frame спрощує розгортання віртуальних робочих місць та дозволяє клієнтам включитись в роботу за лічені години.

>> Доступ з будь-якого пристрою

Користувачі можуть отримати доступ до своїх віртуальних робочих місць та додатків з будь-якого пристрою з сумісним браузером. Немає необхідності встановлювати жодних агентів чи клієнтів.

>> Більше ніяких дорогих оновлень

Frame це хмарний сервіс компанії Nutanix, яка відповідає за доступність сервісу та його оновлення. Всі оновлення застосовуються автоматично.

 

>> Підтримка важких графічних додатків

Frame підтримує широкий спектр інстансів із GPU (NVIDIA та AMD),  у публічних хмарах та On-Premise Nutanix NCI.

>> Підтримка аудіо та відеоконференцій

Протокол Frame Remoting Protocol нового покоління забезпечує прекрасну роботу аудіо та відео додатків.

>> Роздільна здатність 4K і 60 кадрів в секунду

Вбудована підтримка сесії на кількох моніторах 4K і з високою роздільною здатністю до 60 кадрів в секунду.

 

>> Можливість вибирати та змінювати свою інфраструктуру

Розгорніть Frame On-Premise на Nutanix NCI або в публічних хмарах GCP, AWS або Azure, включаючи регіони AWS GovCloud, Azure Government і GCP FedRAMP.

>> Гнучкість в управління користувачами

Frame легко інтегрується з вашим постачальником ідентифікаційних користувачів типу: ADFS, Azure AD, Okta, Ping, OneLogin, Google та багатьма іншими.

>> Гнучкі умови підписки

Підпишіться на передоплату на термін від 3 до 60 місяців.

 

Якщо у вас є питання або задачі, що потребують вирішення – звертайтеся до нас та отримайте необхідну інформацію та підтримку

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]