Що нового у NAKIVO Backup & Replication v10.9 Beta?

" alt="">

Спробуйте v10.9 Beta – отримайте подарункову картку Amazon на $30

НОВІ МОЖЛИВОСТІ:

  • Відновлення на “голе залізо” – швидке відновлення фізичного сервера.

Швидко відновлюйте цілі фізичні машини з резервних копій на те саме або інше ідентичне обладнання. Уникайте додаткових робіт із переустановкою ОС та додатків або зміною налаштувань. У разі системного збою або зараження шкідливим програмним забезпеченням поверніть фізичну машину в колишній робочий стан і продовжіть роботу з мінімальними перервами.

  • Сканування резервних копій на наявність шкідливих програм задля підвищення надійності відновлення.

Скануйте резервні копії даних на наявність шкідливих програм або програм-вимагачів і переконайтеся, що вони доступні, коли це необхідно. Інтегруйте NAKIVO Backup & Replication із Microsoft Windows Defender, ESET NOD32 Smart Security та Sophos Endpoint Protection та скануйте віртуальні машини на наявність шкідливих програм перед відновленням.

Забезпечте постійне дотримання нормативних вимог та стандартів звітності, які потребують виявлення шкідливих програм.

  • Пряме відновлення зі стрічки – більш швидке та просте відновлення ВМ.

Відновлюйте повні віртуальні машини та екземпляри EC2 безпосередньо в свою інфраструктуру з резервних копій, що зберігаються на стрічкових носіях. При відновленні певних віртуальних машин можна скоротити час відновлення, не використовуючи спочатку проміжний репозиторій. Підтримувані платформи: VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Nutanix AHV та Amazon EC2.

Ви також можете відновлювати фізичні машини Windows та Linux як віртуальні машини VMware з резервних копій, що зберігаються на стрічці, за допомогою відновлення з фізичного у віртуальний (P2V).

 

НОВІ ПІДТРИМУВАНІ ПЛАТФОРМИ:

  • vSphere 0, оновлення 1–- комплексний захист для останньої версії.

Оновіть до останньої версії vSphere 8.0 Update 1, щоб скористатися перевагами підвищеної операційної ефективності та безпеки, а також захистити свої віртуальні машини ESXi та дані програм за допомогою NAKIVO Backup & Replication v10.9 BETA.

  • Підтримка Debian – нової платформи для розгортання та захисту даних..

Встановіть NAKIVO Backup & Replication v10.9 BETA в операційних системах Debian та/або захистіть свої фізичні машини на базі ОС Debian. Створюйте інкрементальні резервні копії з урахуванням програм для фізичних машин з Debian 10.1 та до Debian 11.5.

 

ВДОСКОНАЛЕННЯ:

  • Поліпшення функції прямого з’єднання – безпечне підключення до одного порту для більшої кількості платформ.

Встановіть безпечне підключення до клієнтського середовища через один порт без налаштування підключення VPN. Ця функція додає підтримку фізичних машин, Site Recovery, хости VMware Free ESXi та транспортери на базі NAS.

 

Якщо у вас є питання, спеціалісти завжди готові допомогти та надати необхідну консультаційну допомогу >>

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]