Нова ера для AI та Google Workspace

" alt="">

Вже майже 25 років Google створює корисні продукти, якими люди користуються щодня — від Пошуку та Карт до Gmail та Документів у Google Workspace.

АІ змінив підхід до створення продуктів, що зайняли гідне місце у житті людей. Досягнення штучного інтелекту в пакеті підвищення продуктивності Google вже допомагають 3 мільярдам користувачів економити більше часу.

Тепер Google дозволяє користувачам Workspace використовувати можливості генеративного АІ для створення, підключення та спільної роботи, як ніколи раніше. Для початку вони представлять перший набір функцій на основі АІ в документах та Gmail для тестувальників.

У подальшому Google пропонуватиме ці нові можливості генеративного АІ довіреним тестувальникам на постійній основі протягом року, перш ніж зробити їх загальнодоступними.

Завдяки цим функціям ви зможете:

  • складати чернетки, відповідати, підбивати підсумки та розставляти пріоритети у повідомленнях Gmail
  • брейнштормити, коректувати, писати та переписувати у Документах
  • втілити своє творче бачення в життя за допомогою автоматично створених зображень, аудіо та відео у Slides
  • переходити від необроблених даних до аналітичних висновків та аналізу за допомогою автоматичного завершення, створення формул та контекстної категоризації в Таблицях
  • створювати нові фони та робити нотатки в Meet
  • увімкнути робочі процеси для виконання завдань у чаті

Можливості на основі АІ покращуються завдяки зворотному зв’язку з людиною. Google запускає ці нові можливості цього місяця через програму довірених тестувальників, починаючи з англійської мови в США. Надалі він вдосконалюватиметься перш ніж зробити його більш доступним для споживачів, малого бізнесу, підприємств та освітніх закладів у більшій кількості країн та мов.

 

Якщо вас цікавить використаня та впровадження Google Workspace, звертайтеся до наших спеціалістів

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]