Опитування клієнтів Micro Focus

" alt="">

Візьміть участь в опитуванні клієнтів Micro Focus

Як цінного клієнта Micro Focus, ваша думка завжди має значення. Ми запрошуємо вас взяти участь у глобальному дослідженні клієнтів, щоб допомогти Micro Focus краще зрозуміти ринок корпоративного програмного забезпечення B2B.

Ваші відповіді допоможуть Micro Focus зрозуміти думку ширшої бази клієнтів щодо постачальників корпоративного ПЗ. Вони також будуть інформувати про стратегію компанії виходу на ринок, оскільки Micro Focus продовжує розширювати свою глобальну присутність.

Опитування проводить Vanson Bourne, британська дослідницька компанія*.

Участь у цьому опитуванні є абсолютно добровільною, і ви маєте право відкликати свою згоду в будь-який момент. Ваші фактичні відповіді будуть анонімними та зберігатимуться в суворій конфіденційності.

Опитування займе приблизно 15 хвилин, і ви зможете заповнити опитування однією з таких мов: англійською, французькою, німецькою та японською. Якщо ви бажаєте взяти участь, перейдіть за посиланням нижче, щоб розпочати опитування:

Це опитування буде відкритим тільки до 10 жовтня 2022 року.

 

*Дослідження Vanson Bourne проводяться відповідно до вказівок Товариства маркетингових досліджень і відповідно до мандатів GDPR.
Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]