Mainframe Modernization Summit Micro Focus

" alt="">

Не пропустіть можливість і станьте частиною першого саміту модернізації додатків для mainframe від компанії Opentext, що відбудеться 11 травня.

 

 

Модернізація додатків для мейнфреймів є актуальною більшості великих організацій, проте цій важливій темі приділяється дуже мало уваги.
Цьому є пояснення – ми маємо справу з висококорпоративним середовищем зі своїми вимогами, як до апаратної, так і до програмної частин, але одне ріднить – це дуже дорого утримувати і дуже складно модернізувати.

Представники Micro Focus створили віртуальний захід тривалістю 4 години, в якому візьмуть участь експерти та лідери галузі, щоб обговорити останні тенденції та інновації в галузі зміни підходу до модернізації програм зроблених для мейнфреймів. Будуть дані детальні поради та показані реально працюючі технології, що дозволяють перевести ці важливі для бізнесу програми в локальне середовище, побудоване на відкритих x86 серверах, або відправити в хмару з тим же рівнем надійності, що й на mainframe.

Під час саміту експерти розглянуть, як програми для мейнфреймів можуть працювати у хмарі, використовуючи найкращі сторони один одного, а не обираючи одну чи іншу.
У слухачів буде можливість отримати знання та поспілкуватися з лідерами галузі, отримати цінну інформацію та дізнатися про найкращі практики використання додатків мейнфреймів у хмарному світі.

Зареєструватися >>  Application Delivery Summit 2023 | Registration – Mainframe Modernization Summit (cventevents.com)

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]