ImmuniWeb на Cyber ​​Security & Cloud Expo Europe

" alt="">

ImmuniWeb є срібним спонсором і спікером Cyber ​​Security & Cloud Expo Europe та запрошує відвідати виставку 20-21 вересня 2022 року.

 

Провідна європейська виставка та конференція Cyber ​​Security & Cloud відбудеться 20-21 вересня 2022 року в Амстредамі наживо та в онлайн форматі. Подія Cyber ​​Security & Cloud Expo проводиться разом із IoT (спільне розміщення 5G), AI & Big Data, Blockchain, Edge Computing і Digital Transformation Week, тож ви можете досліджувати майбутнє цих конвергентних технологій під одним дахом.

Cyber ​​Security & Cloud Expo Europe
Забезпечення безпечного майбутнього
ГІБРИДНА ПОДІЯ | 20-21 ВЕРЕСНЯ 2022
RAI, Амстердам і онлайн

Очікується, що захід відвідають 7000 учасників з усієї Європи, включаючи технічних директорів, керівників інновацій і технологій, ІТ-директорів, телекомунікаційних провайдерів, розробників, стартапів, OEM-виробників, державних органів, автомобільних компаній, операторів, постачальників технологій, інвесторів, венчурних капіталовкладачів та багато інших. На заході будуть представлені тематичні дослідження, контент найвищого рівня, живі демонстрації та слоти для спілкування.

Команда ImmuniWeb буде представлена на стенді, а її представник виступить на заході 20 вересня о 10.45. Панель: Створення кіберстійкого бізнесу.

 

Більше інформації >> тут

Безкоштовна реєстрація >> тут

А ще можна скористатися цим кодом IMMUNIWEB25 , щоб отримати знижку 25% на придбання Gold Pass для цієї події.

Якщо у вас є питання – звертайтеся до нас та отримайте необхідну інформацію

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]