Elcore підписала дистриб’юторську угоду зі Scalefusion

" alt="">

Компанія Elcore, спеціалізований дистриб’ютор ІТ-рішень, оголосила про укладення партнерської угоди з компанією Scalefusion – провідним постачальником рішень для управління мобільними пристроями та уніфікованого управління кінцевими точками, що допомагає компаніям по всьому світу захищати та керувати своїм парком пристроїв.

Об’єднавши зусилля з Elcore, Scalefusion пропонує клієнтам уніфіковане рішення для управління кінцевими точками, що не вимагає особливих зусиль, а також допомагає досягати прозорості та впорядкування ІТ-контролю над цими пристроями.

Scalefusion UEM спрощує управління пристроями та забезпечує неперевершену безпеку та відповідність нормативним вимогам. Рішення покликане допомогти клієнтам взяти під контроль всі пристрої, незалежно від того, чи вони керують смартфонами, планшетами, ноутбуками або настільними ПК.

Ми раді співпрацювати з Elcore. Scalefusion та Elcore поділяють основні цінності надання ключових рішень для вирішення проблем клієнтів“, – зазначив Nitesh Bhalothia, Head of Sales at Scalefusion.

 

_______________

Про Scalefusion

Амбітні компанії по всьому світу довіряють Scalefusion захист та управління кінцевими пристроями, включаючи смартфони, планшети, ноутбуки, захищені пристрої, POS. Наша місія – зробити управління пристроями простим і легким, а також забезпечити підтримку клієнтів світового класу

scalefusion.com

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]