Elcore Distribution підписала дистриб’юторську угоду з компанією “TR7 Cyber Security”

" alt="">

Компанія “Elcore Distribution”, спеціалізований дистриб’ютор ІТ-рішень, оголосила про укладання партнерської угоди з компанією “TR7 Cyber Security”, розробником безпекових рішень, призначених для захисту й оптимізації роботи найбільш критичних точок в інформаційно-технологічній інфраструктурі клієнтів, включаючи сервери електронної пошти, вебзастосунки, центри обробки даних та основні мережі.

Дистриб’юторська діяльність у рамках партнерської угоди здійснюватиметься в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові, Узбекистані, Туркменістані, Казахстані, Азербайджані, Киргизстані, Таджикистані, Туреччині та Монголії.

Об’єднавши зусилля з “Elcore Distribution”, “TR7 Cyber Security” пропонує клієнтам можливість ефективно й за доступною ціною задовольняти основні ІТ-потреби.

“TR7” підтримує та розвиває успішну технологічну співпрацю з багатьма лідерами галузі, включаючи державні установи, приватний сектор, збройні сили, інтернет-провайдерів та компанії, що займаються електронною комерцією.

«Мета нашої компанії полягає в тому, щоб надати кінцевим користувачам з критично важливою інфраструктурою стійкі, стабільні, функціональні, зручні та продуктивні системи з використанням технологій “TR7 LB&WAF”, що дозволяє знизити сукупну вартість володіння», – зазначив Ахмет Бюлент Гунері, генеральний директор компанії “TR7”.

 

Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати необхідну консультаційну та технічну допомогу >>

 

_________________

Про компанію “TR7”  

Компанія “TR7” (ASP — платформа безпеки застосунків) розпочала свій шлях з усунення зовнішньої залежності від балансування навантаження, розподілу застосунків та їх безпеки, що є однією з тих сфер, у яких регіони EMEA та APAC потребують вдосконалення глобальної системи кібербезпеки, а також мінімізації можливих безпекових прогалин. Спираючись на передбачення, що в майбутньому війни між державами відбуватимуться за допомогою кіберзасобів, а не зброї, ми почали свою діяльність в 2008 році зі створення продукту “TRScaler”, балансира навантаження і фаєрвола вебзастосунків, а сьогодні продовжуємо розробку високоефективних та інноваційних можливостей для наших поточних технологічних продуктів під брендом “TR7”.

 

 

 

 

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]