Компанія “Elcore Distribution” підписала дистриб’юторську угоду з компанією “CRYPTTECH”

" alt="">

Компанія Elcore Distribution – спеціалізований дистриб’ютор ІТ-рішень – оголосила про укладання партнерської угоди з компанією CRYPTTECH – розробником рішень у сфері кібербезпеки та штучного інтелекту як у приватному, так і в державному секторах, насамперед в оборонній промисловості.

Дистриб’юторська діяльність у рамках партнерської угоди здійснюватиметься в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові, Узбекистані, Туркменістані, Казахстані, Азербайджані, Киргизстані, Таджикистані, Туреччині й Монголії.

Об’єднавши зусилля з “Elcore Distribution”, “CRYPTTECH” пропонує клієнтам повний спектр програмних рішень, що стосуються інформаційної безпеки та розвідки, оцінки ризиків, розпізнавання вразливостей до кібератак і атак на об’єкти критичної інфраструктури, розробки дієвих безпекових інструкцій, послуг із забезпечення дотримання законодавчих вимог та роботи з великими даними. Очікується, що прикладні дослідження компанії сприятимуть змінам динаміки ринку, наприклад, завдяки використанню C-SIM – програмного рішення для керування інформацією та подіями, пов’язаними з безпекою, яке має багато відмінностей від інших продуктів цього типу. Це рішення не містить правил кореляції. Натомість воно функціонує винятково завдяки можливостям штучного інтелекту і самонавчання. Чим більше цей продукт отримує інформації, тим досконалішим він стає.

Ще однією важливою новинкою стане “Cyberdroid”. Він використовує нейроморфні обчислення з елементами штучного інтелекту та призначений для того, щоб замінити технічну підтримку, тестування, кіберзброю та багатьох спеціалістів. “CRYPTTECH” вже має опубліковані патенти та отримала права на назву “Cyberdroid” у Туреччині, США, Великобританії та ЄС.

 

 

_________________

Про компанію “CRYPTTECH”  

“CRYPTTECH” була заснована в 2006 році і випустила свій перший продукт у 2008 році. “CRYPTTECH” продовжує розробку новітніх технологій та рішень в галузі кібербезпеки та штучного інтелекту в Зоні розвитку технологій Технічного університету Їлдиз, Стамбул, та в Зоні розвитку технологій Університету Хаджеттепе, Анкара. Продукти й технології “CRYPTTECH” використовуються в приватних і державних установах і організаціях на більш ніж 1000 великих підприємствах і понад 3000 малих та середніх підприємствах.

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]