Elcore стартує у ролі агрегатора по програмі Trend Micro Managed Service Provider

" alt="">

Загрози постійно змінюються та адаптуються, і неодмінно постає необхідність в партнері у сфері безпеки, який не лише передбачатиме нові загрози та середовища, але й надасть вам можливість краще захищати своїх клієнтів за допомогою повного набору підключених засобів контролю безпеки. А у світі, де розрив у навичках кібербезпеки є постійним, вам потрібен партнер з експертами з безпеки, що зацікавлені у вашому успіху.

Традиційно Managed Service Provider (MSP) створюють пропозиції безпеки на ходу, додаючи різних постачальників та технології. З часом це може призвести до складнощів та прогалин у захисті.

Орієнтована на MSP, екосистема Trend Micro інтегрує та спрощує керування безпекою на всіх рівнях захисту (кінцеві точки, електронна пошта, сервер і мережа), а також забезпечує централізовану видимість на всіх рівнях для підвищення швидкості реагування.

Екосистема Trend Micro MSP, розроблена для взаємодії з вашими системами за допомогою розширених наборів API, легко інтегрується з інструментами керування ІТ-системами сторонніх розробників, створюючи потужну платформу керованих служб безпеки з можливістю підключення.

Чому ми радимо обрати компанію Trend Micro своїм партнером?

  • Понад 30 років досвіду в галузі безпеки для бізнесу та споживачів.
  • Рішення для захисту бізнесу, які захищають понад 500 000 підприємств у всьому світі.
  • Рішення на базі Trend Micro™ Smart Protection Network™ – хмарної глобальної інфраструктури аналізу загроз, яку підтримують понад 1200 експертів із усього світу.

Worry-Free with Co-Managed XDR доповнює рішення для MSP проактивним стримуванням і реагуванням на загрози від експертів Trend Micro.

Worry-Free with Co-Managed XDR:

  • Забезпечення кращого захисту клієнтів завдяки ранньому виявленню та реагуванню для усунення потенційних загроз.
  • Підвищення рівня пропозицій з безпеки без додаткових інвестицій.
  • Зменшення витрат часу на виявлення та розслідування загроз.
  • Забезпечення оплат за фактом використання без жодних зобов’язань.

Детальніше: Managed Service Providers (MSPs) for Cybersecurity | Trend Micro

 

Для консультацій по програмі прохання звертатись на пошту >>

Поширити

Більше корисних новин

[mailpoet_form id="2"]