БЕЗПЕРЕРВНИЙ ЗАХИСТ ДАНИХ ТА МИТТЄВЕ ВІДНОВЛЕННЯ ДАНИХ ТЕПЕР МОЖЛИВІ З VEEAM

" alt="">

Сучасний цифровий бізнес вимагає максимального збереження та захисту даних. Технологія Veeam Continuous Data Protection (CDP), реалізована в новій версії платформи резервного копіювання та відновлення даних Veeam Backup & Replication v11, дозволяє домогтися значень показника RPO (допустимої точки відновлення) в рамках заданого вікна реплікації, що не перевищують декількох секунд. Використовуючи платформу Veeam, ви зможете відновлювати ваші системи з мінімальною втратою даних.

Технології Veeam зроблять ваші бізнес-процеси по-справжньому безперервними та стійкими, звівши до мінімуму можливий збиток від втрати даних.

Дізнайтеся подробиці - подивіться відеоматеріали від Veeam!

Вебінар «Безперервний захист даних з Veeam Continuous Data Protection CDP»

Ви дізнаєтесь:

  • Які проблеми можна вирішити за допомогою Veeam CDP.
  • Які вимоги пред'являються в Veeam CDP до політик.
  • Як працює технологія CDP та як вона реалізована.
  • Як Veeam CDP забезпечує відновлення після збою.

Демо-відео «Veeam Backup & Replication v11 - безперервний захист даних»

Всього за 7 хвилин ви дізнаєтесь, як запобігти простоям та мінімізувати втрати даних критично важливих систем в середовищі VMware за допомогою вбудованих засобів безперервного захисту даних (CDP), а також як забезпечити миттєве відновлення даних.

Демо-відео «Veeam Backup & Replication v11 - миттєве відновлення»

Коротко та ясно: технологія Veeam для миттєвого відновлення віртуальних машин допоможе вам захистити бази даних Microsoft SQL, Oracle і NAS. Також вона дозволить відновлювати дані з будь-яких резервних копій на рівні образу в Hyper-V і миттєво відновлювати файлові сховища.

Поширити
[mailpoet_form id="2"]